9
9
9
9
DAYS
9
9
9
9
HOURS

adidas Aanbiedingen & Acties

Dit is je geluksdag!

Je bent terechtgekomen op de adidas-pagina voor aanbiedingen en acties, waar je een overzicht vindt van alle speciale deals en kortingen. Neem een kijkje en zie wat we voor jou in de aanbieding hebben.

Meld je aan en bespaar 15%

Nieuws en meer, speciaal voor jou

null

adidas Backstage

Maak nu een account aan om backstage te gaan

Kom gezellig backstage. Je hoeft alleen maar een account aan te maken of in te loggen en je profiteert het hele jaar door van tot wel 50% korting als je backstage shopt. Daarbij mag jij bovendien als allereerste in de sale shoppen en alvast een kijkje nemen bij exclusieve pre-launches. Kom bij de familie en ga backstage.

Ga backstage

null

Word recensent en krijg 10% korting

Een beoordeling voor ons, korting voor jou

Als je recensent wordt voor adidas help je niet alleen andere klanten bij het maken van de juiste keuze en ons met het verbeteren van onze artikelen - je krijgt bovendien per recensie 10% korting op je volgende bestelling. Dus stof je toetsenbord af, upload je beoordeling en wacht de bevestigingse-mail met kortingscode af. Vul de code in bij het afrekenen en tadaaa... je hebt 10% bespaard.

Schrijf je recensie

null

Shop nog eens en bespaar 10%

Box flyer

Als dank voor het shoppen bij adidas online krijg je 10% korting op je volgende bestelling. Op de flyer in de doos vind je je individuele kortingscode. Vul de code in bij bestelling en... voilà!

Shop nu