• Vragen?

    Onze adviseurs helpen je graag. Bel gratis.

    0800 - 02 01 240 Ma t/m vr: 9.00-21.00 uur

Bestellen

Online bestellen is heel gemakkelijk. Heb je toch nog vragen? We hopen dat je hier de antwoorden kunt vinden.

Bestellen

Je kunt je adidas producten alleen bij ons bestellen door gebruik te maken van het bestelproces van shop. Klik hier voor meer instructies.

 

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, kun je je laatste bestelling bekijken in de e-mail met de bestelbevestiging die je van ons hebt ontvangen. Als je je informatie hebt onthouden en een account hebt geopend op adidas.nl, dan kun je alle bestellingen bekijken die je via dat account hebt geplaatst.

 

Je krijgt toegang tot je bestelhistorie door op Mijn Account te klikken en je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Klik hier voor instructies hoe je je kunt aanmelden voor een account

 

Je bestelling annuleren

Omdat we altijd proberen alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, kun je een bestelling alleen annuleren door onze Klantenservice te bellen. Dit moet je doen zo snel mogelijk nadat je de bestelling hebt geplaatst. Het telefoonnummer van onze Klantenservice is: 0800-0201240 (gratis nummer)

Uitverkoop

Op adidas.nl vind je soms ook producten uit vorige seizoenen die zijn afgeprijsd. Deze producten zijn van topkwaliteit; het zijn zeker geen B-producten. Afgeprijsde producten uit vorige seizoenen kunnen te allen tijde worden opgenomen in een uitverkoop. Kortingscodes kunnen niet worden gebruikt voor producten die in de uitverkoop zijn.

Kortingscodes

Kortingscodes kunnen niet worden gebruikt voor producten die in de uitverkoop zijn. Als je een bestelling met een kortingscode retourneert, wordt de waarde van de code niet terugbetaald. Kortingscodes zijn alleen geldig binnen een bepaalde periode.