Ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij persoonlijk gerichte marketingberichten over producten, evenementen en acties (inclusief aanbiedingen en kortingen) van adidas. adidas mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, SMS of post. Wat betekent dit?

Aanmelding voltooid

Een bevestiging wordt gestuurd naar

 

ÉÉN REIS. ÉÉN APP

PLAN 'M IN. GA ERVOOR. VOLG 'M. DEEL 'M.

ACTIVITEITENTRACKING

Houd je dagelijkse activiteiten bij* om erachter te komen wat het beste voor jou werkt. Deel je vooruitgang en inspireer anderen je te volgen.

WORKOUT LOGGING

Ontdek hoe gratis gepersonaliseerde trainingsschema's en wekelijkse doelen je op de goede weg helpen. Combineer met workouts op het gebied van kracht en flexibiliteit en houd alles bij op een en dezelfde plek.

REAL TIME COACHING

Beter trainen betekent snellere vooruitgang. Tranformeer je telefoon naar je eigen personal trainer en ontvang deskundig advies in real time.#FINDYOURMORE

BETER
TRAINEN

Hulp nodig om fit te worden? Laten we beginnen om te kijken wat het beste voor jou werkt. Behoefte aan een fitnesstracker? Of liever uitgebalanceerde workouts en trainingsschema's met real life coaching om je een duwtje in de rug te geven?

BLIJF
GEMOTIVEERD

Onthoud dat het geen straf is. Het is een keuze. Wat je doel ook is, zorg dat je onderweg vooral geniet. Of het nu een smartwatch is, een running app of gewoon inspiratie, wij hebben alle tools in huis om je op weg te helpen.

VOEL
JE GOED

Je lichaam is een tempel. Zet 'm in. Breek barrières. Verpletter doelen. Vlucht uit je comfortzone. Overwin je angst en vier triomfen. Roep het gevoel op. FIND. YOUR. MORE.

IEDERE RUN. IEDERE KILOMETER. IEDERE HARTSLAG. IEDERE DAG.

HAAL MEER UIT JE WORKOUT MET ADIDAS WEARABLES

FIT SMART

FITNESS & RUNNING WATCH MET ACTIVITEITENTRACKER
Real-Time Coaching
Hardloopsnelheid & Afstandstracking
Polshartslagmeter
Dagelijkse Activiteitentracking

SMART RUN

SMART GPS WATCH VOOR RUNNERS
Real-Time Coaching
Hardloopsnelheid & Afstandstracking
Polshartslagmeter
Geïntegreerde MP3-speler
Wlan data sync
GPS route tracking