alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

Duurzame kleding

 
[5904]
Prijs
€ 11 - € 380
11380

Duurzame kleding

Zorg voor jezelf, zorg voor je naasten en zorg voor de wereld. Met duurzaamheid kleding kies je bewust. Voor iedereen op de wereld. Gerecyclede materialen zijn niet alleen bevorderlijk voor de toekomst van onze aardbol maar ook voor het perspectief van jouw kledingkast. Deze ontwerpen zijn zo ontworpen dat je nog lang van ze kunt genieten. Net zoals je nog zo lang van onze planeet wilt genieten. Alle items zijn vervoegd vanuit een duurzame focus. Solide, bestendig en weloverwogen. Dat is wat deze kleding duurzaam maakt.

Wereldse kledingstukken voor in jouw collectie

Onze aarde vraagt om een beetje liefde. Ook jij kan onze planeet vooruit helpen. Door bewuste keuzes te maken voor jouw garderobe. Grondstoffen die met extra zorg gekozen zijn. Materialen die gerecycled worden. Zo zorgen we er samen voor dat deze collectie vriendelijk voor het milieu is, maar ook doet wat het moet doen: Het net zo lang uithouden als jij. In de sportschool, op de cycle of op de chillbank. Items gemaakt van gerecycled polyester sparen grondstoffen uit en reduceren daardoor onnodige uitstoot. Zonder dat jijzelf moet inleveren op jouw eigen uitstoot gedurende de workout. Producten geweven uit garen die zijn ontwikkeld in samenwerking met Parley for the Oceans, zijn vervoegd uit gerecycled afval dat is verzameld op diverse stranden grenzend aan de oceaan. Hiervan worden de strakste items duurzaamheid kleding gespannen. Niet kapot te krijgen!  

Niet voor geiten-wollen-sokken

Het ironische aan de collectie duurzame kleding is dat het niet alleen aardig is voor de aarde. Maar ook dat het jou beschermt tegen de weer elementen van Moeder Natuur. Waterafstotende stoffen houden regen, mist en hagel tegen. Terwijl hoge kragen, warme voeringen en capuchons je beschermen tegen weer en wind. Stijgt het kwik en heeft jouw lichaam afkoeling nodig? Strategisch geplaatst mesh ventileert waar en wanneer nodig. En dat allemaal in de mooiste designs. Want wie denkt dat duurzame kleding nog steeds voor geiten-wollen-sokken is, mag voor straf tien keer opdrukken.