adidas
Bestellingen boven €50 worden gratis bezorgd*
Gratis en gemakkelijk retour
Originals

AOR004 Zonnebril

€ 89.95
AOR004 Zonnebril bruin CK4830
1/6
AOR004 Zonnebril bruin CK4830
AOR004 Zonnebril bruin CK4830
AOR004 Zonnebril bruin CK4830
AOR004 Zonnebril bruin CK4830
AOR004 Zonnebril bruin CK4830
AOR004 Zonnebril bruin CK4830
Originals

AOR004 Zonnebril

€ 89.95
Beschikbare kleuren
Braun-Schwarz / Braun-Schwarz / Tactile Gold Met.

Productdetails

  • Beschrijving
  • Kenmerken

AOR004 Zonnebril

Deze klassieke zonnebril houdt traditie en innovatie in evenwicht voor pure adidas Originals-stijl. De aan de Trefoil opgedragen collectie werd geïnspireerd door veel verschillende elementen. Ten eerste het rubber van de sneakers zelf: een materiaal dat gecombineerd met stevig plastic een schildersdoek vormt voor de kleuren, texturen en patronen van de collectie. Ten tweede de streetstyle die dankzij de creativiteit, ideeën, verlangen naar vrijheid en de drang tot grenzeloze zelfexpressie de inspiratie vormde voor het design. Ten slotte zijn er de meer recente mode- en designtrends, waardoor een product ontstaat dat altijd cool en eigentijds blijft.

AOR004 Zonnebril
  • Door de procedure van dubbel spuitgieten kunnen twee verschillende materialen worden gecombineerd voor een variatie aan kleuren en patronen. Aan de buitenkant zit het lichte, flexibele polymeer TR90 en binnenin vind je rubber, een onmisbaar element in sneakers dat onlosmakelijk verbonden is met de sportieve oorsprong van de Trefoil en dat voor een comfortabele en ergonomische pasvorm zorgt.
  • De minimalistische pootjes vormen een uitgebalanceerde combinatie van klassiek en casual, zodat de bril ook van opzij onmiddellijk te herkennen is. De Trefoil van flexibel en robuust rubber schittert net zo goed aan de buitenkant op de pootjes als aan de binnenkant van het montuur. De uiteinden van de pootjes zijn verstelbaar voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm, hoe lang je de zonnebril ook draagt.
  • Unisex model
  • De glazen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder gespiegeld, lichtgetint of juist donker, afhankelijk van het montuur waarin ze zitten. Alle glazen in de collectie bieden de sterkste bescherming tegen UV-straling en perfect zicht in alle omstandigheden.
  • De scharnieren zijn onzichtbaar geïntegreerd in het montuur en gaan erg lang mee. Het Trefoil-logo is voor herkenbaarheid met een laser in de schroefkop geëtst.
  • AOR004 Zonnebril
  • Artikelkleur: Braun-Schwarz / Braun-Schwarz / Tactile Gold Met.
  • Artikelcode: CK4830