Uitdagend Silhouet. Premium Styling.

Een luxe mix van high fashion elementen en premium materialen geven vorm aan deze limited Arkyn-uitvoering.

Nu verkrijgbaar. Exclusief voor dames.

Fashion meets the archive.

Design van de toekomst gemixt met iconische details uit het archief resulteert in een geheel eigentijds schoenontwerp. Het vooruitstrevende Arkyn-model is exclusief voor dames ontworpen, bestaat uit high fashion elementen en is verrijkt met de energieteruggevende kracht van onze BOOST-demping.

Een veelzijdig silhouet.

Arkyn

Kendall Jenner, New York, 2017.

Find your Arkyn

Degenen die zich niet in een hokje laten stoppen.

De Servische kunstenaar Ana Kras is een creatieve duizendpoot. Ze produceert werk op het gebied van interieur design en architectuur en daarnaast tekent, schildert, beeldhouwt en fotografeert ze er lustig op los – ze belichaamt dan ook de pure essentie van Arkyn.

Voetbalster Florencia Galarza is een vrouw van vele talenten en past dus perfect bij Arkyn. Ze weet als geen ander hoe ze tegenslagen tot mogelijkheden transformeert, ze overwon dan ook een flinke blessure in haar tienerjaren. Ondertussen werd ze een veelgevraagd DJ en ging zelfs op tour met Kanye West – nu is ze terug en speelt ze als pro voor Boca Juniors.

Ze is misschien wel een van de beroemdste modellen ter wereld, maar ze laat zichzelf niet zomaar in een hokje stoppen. Of ze nu aan het ontwerpen is, aan het schrijven, acteren of kiekjes aan het nemen is van haar vrienden en familie, Kendall is het voorbeeld van een krachtige, vrouwelijke creator die nergens voor terugdeinst.

Muzikante Syv de Blare mixt contrasterende genres om vorm te geven aan haar eigen geluid. Hoewel ze haar hart verkocht heeft aan de muziek is ze ook een fervent fotografe en is ze het levende bewijs van de Arkyn-essentie: dat er veel meer verschillende soorten creativiteit in je schuilen, er is niet maar één manier om iets aan te pakken.

Wat is de overeenkomst tussen professionele dans en bloemendesign? Marisa Competello! Na bijna tien jaar gewerkt te hebben als styling assistent was het tijd voor verandering. Als typische Arkyn-vrouw richtte ze Meta Flora op: een bloemendesignstudio in NYC met cleane creaties als specialisme waar ze haar liefde voor lijnen, kleuren en texturen in kwijt kan.

Never the same. Never expected.