alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

badpakken blauw

 
[21]

Blauwe badpakken

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, zodat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Of het nu voor training of fun is – wij hebben badpakken zowel functioneel als stijlvol gemaakt – van stoffen die zich aanpassen aan elke beweging van je lichaam. Onze badpakken laten je in alle comfort vrij bewegen. Onze blauwe badpakken geven je stijl.

Gemaakt voor creators – Tankini's blauw

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de badpakkencollecties van merken als Performance of Originals. Zoek je DE outfit voor streetwear of sport? adidas Originals zijn onmisbaar als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en overal en altijd een nieuwe draai aan stijl te geven! Performance is de productlijn voor sporters die extreem hoge eisen aan zichzelf stellen en hun eigen regels wat betreft mode bepalen. 3 Stripes is onze populaire badpakkencollectie.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen dames en kinderen de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met blauwe badpakken van adidas.