alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Training / juni 2019

WERK SAMEN

Trainen met iemand anders is een geweldige manier om je workout je verbeteren.

Mellie is aanvoerder van de adidas runners in LA. Langeafstandhardlopen is haar ding. Haar partner, Natasha, is een voormalig veldloper. Samen doen ze aan een grote variëteit aan krachttraining en snelheidsoefeningen Om op te warmen doen ze stretches, shuffle runs, squat jumps, snelle sprintjes, de gevreesde plank.

Als de training in volle gang is, gaan ze voor snelheid en verleggen ze hun grenzen. En onze Stronger for It-beha en How We Do-legging komen daarbij perfect tot hun recht.

“Hardlopen met een hardloopclub helpt echt.”

Mellie Cay, aanvoerder van de LA-runners en adidas influencer

Tijd om samen met een vriend je training naar een hoger plan te tillen!

Training / juni 2019