alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Training / juli 2019

Ga voor een killer van een HIIT-workout

"HIIT-workouts zetten je hart echt aan het werk. En door naar buiten te gaan blijf je echt gemotiveerd tijdens het trainen." Alycia Baumgardner is een professioneel bokser.

Ze doet HIIT-workouts om haar kracht en mobiliteit op te bouwen, en om haar boksvaardigheden te verbeteren. Boxjumps op een bankje in het park, speedskaters en tricep dips op picknicktafels. Ze gebruikt de natuur als inspiratie om nóg harder te trainen. En elke uitdaging te tackelen. Onze Don’t Rest beha en Alphaskin legging zijn ontworpen om al die niveaus van inspanning te ondersteunen.

"Als ik buiten ben, kan ik creatief zijn met mijn HIIT-workout door een bankje in het park te gebruiken of door een heuvel op en af te rennen. Alycia Baumgardner, professioneel bokser. Tijd om naar buiten te gaan en je training een verfrissende boost te geven.

Training / juli 2019