alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Training / oktober 2019

Verbeter je zelfvertrouwen

Knok jezelf naar een betere jij. Boksen is een geweldige training, zeker met een vriendin. En nee, je hoeft elkaar niet daadwerkelijk te raken.

Maak kennis met Alycia en Chelsey

Alycia is professioneel bokser en wil graag meer vrouwen bij de sport betrekken. Chelsey is een ervaren yoga-instructeur, maar heeft nog nooit gebokst. Met Alycia's hulp leert Chelsey hoe inspirerend boksen kan zijn. Elkaar pushend om nieuwe niveaus van zelfvertrouwen en fitness te bereiken. Kijk hoe Alycia en Chelsey trainen. Met de juiste beha en legging.

VIDEO: Kijk hoe Alycia en Chelsey trainen.

Boksen is geschikt voor iedereen, maar het is een sport die 100% focus vereist.

DE BOKSER SPREEKT.


WAAROM BOKSEN?

Ik vind het fijn dat boksen me zelfverzekerd maakt en me een trots gevoel geeft na een pittige workout. Ik voel me mentaal sterker door tijdens de rondes gefocust te blijven.

WAT IS JOUW MANIER VAN TRAINEN?

Ik pas mijn eigen creativiteit op boksen toe, zodat ik zeker weet dat ik plezier heb tijdens het trainen. Soms voeg ik wat roundhouse kicks toe om mijn hele lichaam aan het werk te zetten.

HOE MOTIVEER JE JEZELF?

Ik kijk naar oude foto's en beeld me in wat ik kan bereiken en hoe ik mezelf als sporter kan verbeteren.

EN WAT VIND JE VAN DE OUTFIT?

De beha biedt echt goede ondersteuning. Het model bedekt me en houdt tegelijkertijd alles op zijn plek. De legging is nauwsluitend, wat mijn figuur beter laat uitkomen, en geeft me een extra boost van zelfvertrouwen.

training-fw19-bras-and-tights-story-blog-page-image-landscape-1-octAFBEELDING: Alycia deelt de kunst van de boksbandage.

Ik vind het fijn dat boksen met zelfverzekerd maakt. –Alycia Baumgardner

DE YOGI SPREEKT.

HOE WAS JE EERSTE BOKSSESSIE?


Ik vond het geweldig, ik kon me volledig ontladen. Ik vond de volgorde van de stoten wat lastig te onthouden, maar toen ik eenmaal bezig was, was dat heel empowering.

HOE ZOU BOKSEN JE MET YOGA KUNNEN HELPEN?

Kracht en conditie zijn heel belangrijk voor yogi's want we zijn vaak ontzettend beweeglijk, dus stabiliteit is de sleutel tot een langer leven.

training-fw19-bras-and-tights-story-page-image-landscape-2-octAFBEELDING: Deze yogi deelt een fikse stoot uit.

Training / oktober 2019