alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Training / februari 2020
Adidas

DOE JE BEST - DAT IS ALLES WAT JE KUNT DOEN

"Voetbal heeft me een heleboel over mezelf geleerd en ik heb een aantal van mijn beste vrienden via de sport leren kennen."

We spraken Ruben Loftus-Cheek, een van de vijf inspirerende personen die we hebben geïnterviewd over hoe zijn ervaringen uit het verleden zijn toekomst helpen inspireren. Als een van een clubje getalenteerde voetballers maakte hij in 2014 zijn professionele debuut voordat hij zijn nationale team vertegenwoordigde op 's werelds belangrijkste voetbalpodium.

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-1-d


HOE HEEFT VOETBAL JE GEHOLPEN OM DE PERSOON TE WORDEN DIE JE BENT?

Voetbal heeft altijd een belangrijk deel van mijn leven uitgemaakt. Ik ben opgegroeid naast een park met een voetbalveld en daar was ik elke dag te vinden. Het heeft me een heleboel over mezelf geleerd en ik heb een aantal van mijn beste vrienden via de sport leren kennen. Daarnaast heb ik twee oudere halfbroers die professioneel speelden en me altijd advies konden geven toen ik in universiteitsteams speelde.


WELKE INVLOED HEBBEN EEN PAAR VAN DIE VRIENDEN UIT HET VOETBAL OP JE PERSOONLIJKE STIJL GEHAD?

Ik ben altijd beïnvloed geweest door coole mensen wat mijn eigen stijl betreft, maar ik probeerde altijd mensen te vinden met een gelijksoortig karakter. Ik vond de streetlook geweldig en ik keek een heleboel films, dus iets dat zowel comfortabel als stijlvol is, is altijd goed. En de samenwerking met adidas in al die jaren heeft ook geholpen!

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-2-d


TOT SLOT, HEB JE ADVIES VOOR JONGE SPORTERS DIE HUN LIEFDE VOOR DE SPORT OM WILLEN ZETTEN IN EEN PROFESSIONELE CARRIÈRE?

Het beste advies is denk ik om altijd je best te doen, er gewoon volledig voor te gaan. Dat is alles wat je kunt doen. Ik ben gek op voetbal en ik weet dat ik mazzel heb dit als mijn werk te mogen doen, maar zonder die toewijding zou dit allemaal niet mogelijk zijn.

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-3-d


Ruben draagt een tijdloze look uit de easy wear-collectie van dit seizoen. Geïnspireerd op adidas designs uit het archief, gemaakt voor vandaag - het beste van toen, voor nu.

Training / februari 2020
Adidas