alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Training / februari 2020
Adidas

BLIJF LEREN

"Het is heel makkelijk om aan jezelf te twijfelen, maar je moet leren van jezelf te houden."

We kletsten bij met Chachi Gonzales, een van de vijf inspirerende personen die we interviewden om te ontdekken hoe de ervaringen uit haar verleden haar blijven inspireren in de toekomst. Ze werd bekend als lid van de winnende crew van een populaire reality danswedstrijd op tv, voordat ze in verschillende muziekclips verscheen en ook rollen als choreografe en actrice wist te bemachtigen.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-1-d


WIE WAS JE MENTOR TOEN JE OPGROEIDE? EN WIE IS HET NU?

Mijn dansleraren waren mijn mentors. Ze hebben me allemaal iets waardevols in dansen geleerd en dat pas ik nog steeds toe op andere dingen die in mijn leven gebeuren. Nu zijn mijn mentors mijn collega's. Ik vind het heerlijk om te worden omringd door gedreven en creatieve mensen die me een heleboel verschillende dingen kunnen leren. Het is heel belangrijk om nooit te stoppen met leren!


WAT HEEFT JE GEÏNSPIREERD OM TE KOMEN WAAR JE NU BENT?

Mijn dromen en mijn supportsysteem. Ik ben zo gezegend om van het begin af aan een fantastisch supportsysteem te hebben. Door de jaren heen heb ik een bepaalde positieve felheid ontwikkeld die ik naar mijn werk heb overgebracht. Dit helpt me om mezelf te motiveren, nieuwe dingen uit te proberen en mezelf te pushen terwijl ik doe waar ik van houd.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-2-d


HEB JE ADVIES VOOR JONGE PERFORMERS DIE HUN PASSIE OOK IN EEN CARRIÈRE OM HOPEN TE ZETTEN?

Wees altijd jezelf. Je moet heel toegewijd zijn om een performer te zijn en het is heel makkelijk om aan jezelf te twijfelen. Het kan een lang proces zijn, maar leer eerst van jezelf te houden en vergeet niet om jezelf te blijven pushen.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-3-d


Chachi draagt een tijdloze look uit de easy wear-collectie van dit seizoen. Geïnspireerd op adidas designs uit het archief, gemaakt voor vandaag - het beste van toen, voor nu.

Training / februari 2020
Adidas