alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Training / februari 2020
Adidas

HET IS EEN GEWELDIG GEVOEL OM ANDEREN TE INSPIREREN

"Het is geweldig om bij te dragen aan verandering en anderen te helpen inspireren."

Millie Bright is een van de vijf inspirerende personen die we hebben gevraagd om ons te vertellen hoe de vormende ervaringen uit het verleden de toekomst blijven inspireren. Als professioneel voetballer zijn haar drive en doorzettingsvermogen om te slagen zowel op als naast het veld terug te zien. Ze staat bekend om haar belangrijke rol in de recente Women's World Cup en haar eerlijke benadering in haar werk voor de media heeft haar tot een informele ambassadeur en woordvoerder voor de sport gemaakt.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-1-d


WIE STOND ER AAN DE WIEG VAN JOUW SUCCES ALS PROFESSIONEEL SPORTER?

Ik ben altijd omringd geweest door geweldige rolmodellen, maar mijn moeder heeft de meeste invloed op mij gehad. Zij heeft me alles geleerd over het belang van hard werken en toewijding en dat is een van de voornaamste drijfveren voor mijn huidige succes.


WAT ZIJN JOUW DOELEN VOOR DE TOEKOMST?

Als sporter wil ik zo veel mogelijk voortgang blijven boeken en uiteindelijk dingen winnen. Ofwel met mijn club of het nationale team. Want op dat soort momenten weet je dat het het allemaal waard was. Van het hebben van verschillende baantjes met mijn voetbalverplichtingen tot het tekenen van een contract als professional, het is echt fantastisch om iets te doen waar mijn hart in ligt.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-2-d


HOE VOELT HET OM EEN ROLMODEL TE ZIJN VOOR JONGE SPORTERS DIE ERVAN DROMEN OM HUN LIEFDE VOOR DE SPORT OM TE ZETTEN IN EEN PROFESSIONELE CARRIÈRE?

Het is echt een eer. Ik zou willen dat het damesvoetbal net zoveel bekendheid had als nu toen ik jong was. Het is geweldig om een klein steentje bij te dragen aan de veranderingen binnen de sport en anderen te helpen inspireren. De sport zal alleen maar groter worden en meer kansen creëren en een positieve uitlaatklep bieden voor meisjes en vrouwen van alle leeftijden.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-3-d


Millie draagt een tijdloze look uit de easy wear-collectie van dit seizoen. Geïnspireerd op adidas designs uit het archief, gemaakt voor vandaag - het beste van toen, voor nu.

Training / februari 2020
Adidas