alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Training / februari 2020
Adidas

LEER ALTIJD VAN JE FOUTEN

"Er zijn altijd lessen die je uit het verleden kunt trekken. Je kunt altijd inspiratie uit het verleden halen om toe te passen op het heden."

Naeun Son is een van vijf inspirerende personen die we spraken om te ontdekken hoe zij de lessen uit haar verleden heeft toegepast om de toekomst te inspireren. Ze werd in eerste instantie bekend als lid van een succesvolle K-Pop girl band voordat ze haar skills als actrice inzette om verschillende rollen voor films en televisie te spelen.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-1-d


WIE HEEFT JE GEHOLPEN OM DE PERSOON TE WORDEN DIE JE BENT?

Mijn vrienden en familie hebben me altijd ondersteund in mijn carrière. Maar mijn mentor is en was mijn moeder en dat zal ook altijd zo blijven. Zij kent me als beste en met haar kan ik over alles praten.


IS ER EEN BEPAALDE ERVARING DIE HEEFT GEHOLPEN - OF EEN OBSTAKEL DAT JE MOET OVERWINNEN - OM TE KOMEN WAAR JE NU BENT?

Ik vond het op jonge leeftijd heel moeilijk om een sociaal leven op te bouwen. Maar ik denk wel dat het een goede ervaring was en dat het heeft geholpen om de persoon te worden die ik nu ben. Omdat mijn werk heel veel liefde en aandacht van een groot publiek krijgt, moest ik dat overwinnen. Ik moest ook een heleboel persoonlijke dingen opgeven, maar ik weet dat het in de toekomst makkelijker wordt.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-2-d


WAT IS JOUW DRIJFVEER ALS PERFORMER?

Als performer kijk ik heel kritisch naar mezelf. Ik probeer altijd van mijn fouten te leren en mezelf bij de volgende keer dat ik iets doe te verbeteren. Er zijn altijd lessen die je uit het verleden kunt trekken. Je kunt altijd inspiratie uit het verleden halen om toe te passen op het heden.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-3-d


Naeun draagt een tijdloze look uit de easy wear-collectie van dit seizoen - geïnspireerd op adidas designs uit het archief, vernieuwd voor nu.

Training / februari 2020
Adidas