alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
/ januari 2020

TEAM SUPERSTAR: JONAH HILL

Van MVP binnen de filmindustrie tot de ultieme teamplayer, Jonah Hill inspireert nieuwe generaties van filmmakers en gamechangers.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-1-all


VERANDERINGEN OP EN NAAST HET WITTE DOEK

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-2-all

Hij heeft eigenlijk geen introductie nodig—maar hieronder volgt een beknopte samenvatting. Jonah Hill is geen onbekende in Hollywood. Hij acteert, schrijft scenario's, regisseert en heeft legendarische films, televisieproducties en muziekclips geproduceerd. Hij speelde in bekroonde films als Moneyball, The Wolf of Wall Street, en 22 Jump Street, en wist iconische oneliners de wereld in te slingeren. Maar nu stort de tweemaal voor een Ocar genomineerde Hill zich op een heel andere kant van de industrie: schrijven en filmmaken.

En hij doet het geweldig. Jonah's recente regiedebuut—de coming-of-age film Mid90s—werd door de Amerikaanse National Board of Review genoemd als een van de beste tien onafhankelijke films van 2018. Hij zegt dat hij een voordeel achter de camera heeft omdat hij er jaren voor heeft gestaan.Ik denk dat elke ervaring de volgende ervaring iets meegeeft. Dus het hebben van bijna twintig jaar aan ervaring als acteur voordat ik me aan het maken van films waagde, draagt daar zeker aan bij. Ik heb met de meest fantastische mensen samengewerkt.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-3-all


VAN MVP TOT TEAMPLAYER

Een film maak je niet alleen, zelfs niet als je Jonah Hill heet. "Er is nooit één persoon die een film maakt," zegt hij. "Er is een hele crew van minimaal 100 mensen nodig om een film geweldig te maken." En als filmmaken een teamsport is, is Jonah de ultieme teamplayer. Met de volgende generatie van acteurs, schrijvers en producers in opkomst, draait het voor Jonah om het samenwerken met nieuw talent en het doorgeven van zijn wijsheid aan opkomende creatives. 'Ik geloof in mentors, pupillen, en dat soort dingen, zoals echte traditie en ambacht…" zegt hij. "Ik leer graag en als ik iets te bieden heb, dan geef ik dat graag door aan iedereen die daarin geïnteresseerd is."

Jonah vindt het ook prima om een stapje terug te doen om anderen een kans te geven. "Ik zie echt iets veranderen binnen de filmindustrie... mensen die de mogelijkheid niet hadden om verhalen te vertellen, krijgen nu wel de kans om een verhaal te vertellen. En dat vind ik fantastisch. En als ik een stapje opzij moet zetten om dat mogelijk te maken, is dat meer dan prima..." zegt hij.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-4-all

Echte verandering treedt pas op als studio's en bedrijven door vrouwen wordt gerund, plus mensen die eerder geen stem hadden en die blanke mannen door de geschiedenis heen wél hebben gehad.

OVER SAMENWERKING TUSSEN VERSCHILLENDE GENERATIES

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-5-all

Jonah staat aan de top van de filmindustrie—maar zelfs MVPs hebben MVPs. Hij definieert een superster als 'iemand die ik heb ontmoet die ik bewonder of waar ik tegenop kijk als artiest of creative,' maar is een groot voorstander van de overtuiging dat het beste werk voortkomt uit generaties die samenwerken om het beste uit elkaar te halen. "Er is geen kennis zonder de oudere generatie die het al eens heeft gedaan. En er is geen verandering of voortgang zonder een nieuwe generatie," zegt hij. "Dus als die twee generaties samenkomen, heb ik het gevoel dat er een soort atomische kracht optreedt voor geweldige kunst en geweldige creativiteit."

Naar Jonah's voorbeeld is ons multigenerationele team van creators klaar voor next-level creatieve samenwerkingen—en een groot team betekent één ding: grote verandering.

/ januari 2020