alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Running

Onze beste hardloopschoenen en tips voor hardlopers van over de hele wereld

SPACER

NIEUWSTE VERHALEN

adidas / mei 10, 2023
Adizero: Road to Records

SAMEN ZIJN WE ONVERSLAANBAAR. Met Adizero: Road to Records brengt adidas Running een aantal van 's werelds snelste sporters samen voor een speciale hardloopdag. Ons doel: persoonlijke records verbrek...

adidas / april 07, 2023
adidas-logo's: Het verhaal erachter en de betekenis

Vraag je je weleens af hoe de adidas-logo's zijn ontstaan? Maak kennis met het verhaal achter de adidas-logo's en de bedoeling van elke ontwikkeling in het ontwerp, van 1949 tot nu.

adidas / maart 29, 2023
Allison Graaff
Hoe je hardloopschoenen moet inlopen voor maximaal comfort

is het tijd om je oude hardloopschoenen af te danken? We laten je een paar makkelijke manieren zien om je nieuwe hardloopschoenen in te lopen voor optimaal comfort en optimale prestaties.

adidas / februari 23, 2023
De enige Ultraboost-maatgids die je ooit nodig zult hebben

Maak je hardloopsessies beter met de volledig nieuwe adidas Ultraboost Light. Lees onze maatgids om de verschillen tussen de verschillende schoenen te ontdekken in de Ultraboost-lijn.

adidas / februari 23, 2023
Waarom Ultraboosts fantastisch zijn voor hardlopen

Zijn Ultraboosts goed voor hardlopen? Lees waarom de adidas Ultraboost Light een fantastische hardloopschoen is, of je nu een gretige marathonloper of een innovator bent.

adidas / februari 06, 2023
Het ADIZERO Project PB Hardlooptrainingsplan voor het voorjaar: Klaar om te verliezen?

Klaar om een loser te zijn? Doe mee met Project PB van adidas en verlies seconden om te winnen.

1/6
Paginavan 6