alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

Boksbandages

 
[2]
Prijs
€ 7 - € 10
710

Boksbandages

Bij boksen geldt: wees op je hoede. En wees voorbereid. Want zonder goede gear hoef jij de boksring niet te betreden. De juiste polswikkels voor boksen vormen de basis van jouw ultieme bokswapen: de handschoenen. Door je ook verder van top tot teen te hullen in de beste uitrusting voel je je á la minute sterker. En straal je onuitputtelijke kracht uit. Imponerend, uitdagend en een solide statement waarin je duidelijk maakt ‘kom maar op’. Maar wees gewaarschuwd. Bij boksen zit het ongeluk in een klein hoekje. Het hoekje van de boksring welteverstaan. Een uitgekiende voorbereiding is daarom de eerste uithaal naar de tegenstander. Ook wanneer je jouw kunsten op een bokszak loslaat dien, je extra aandacht te hebben voor de preparatie en die gaat tot in de details. Zoals ultrastrakke boksbandage.

Jouw geheim wapen: stabiele polswikkels voor boksen

Bij deze indrukwekkende sport hoort een speciale act de préséance. Is het niet om je tegenstander te laten zien met wie die te maken heeft, is het wel om jezelf onder te dompelen met extra power. Hierbij hoort een uitzonderlijk tenue, maar ook zeker een goede set accessoires. Als bokser of kickbokser heb je extra bescherming nodig. Een goede boksbandage heeft het vermogen om jou dat te bieden. Deze essentiële benodigdheden bieden extra steun en zorgen voor versteviging van hand en pols. Dit helpt in het voorkomen van blessures of andere verwondingen. Een andere bijkomstigheid is dat deze boksbandage er ook nog eens voor zorgen dat je (kick)bokshandschoenen langer heel en bruikbaar blijven.

Boost jouw bokspak met de juiste details

We noemden het net al; deze polswikkels voor boksen vormen een gouden duo met jouw bokshandschoenen. Wanneer je dit op orde hebt, ben je klaar om de juiste tricks en kicks uit de kast te halen. Maak de rest van de boksoutfit af met flexibele boksschoenen, een iconische boksbroek en een strijdbaar bovenshirt. Volle focus op jouw tactiek en je bent om door een (boks-)ringetje te halen.