alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

COVID-19 noodhulp is teamwerk

Sport heeft de kracht om levens te veranderen. We zetten onze ambitie om in actie door onze community’s te ondersteunen, samenwerkingen aan te gaan voor het vinden van oplossingen en de meest kwetsbare mensen toegang te bieden tot de juiste hulp.

Samen een positief verschil maken voor het algemeen belang.

WAT WIJ DOEN

We proberen samen als één team impact te maken voor degenen die dat het hardst nodig hebben.

DE ZORG VOOR ONZE 3-STRIPES FAMILIE

De veiligheid van ons team is prioriteit nummer één. We werken nauw samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en lokale autoriteiten en hebben besloten om onze winkels gesloten te houden totdat het weer veilig is om ze te openen. Alle geplande werkuren worden gewoon uitbetaald gedurende deze periode.

DE BESCHERMING VAN ONZE ZORGVERLENENDE HELDEN

In het kader van oplossingen vinden, werken we samen met Carbon om 18.000 3D-geprinte mondkapjes per week te produceren voor onze zorgverlenende helden in de Amerikaanse frontlinie. Daarnaast worden er wereldwijd 100.000 mondkapjes gedistribueerd onder medische gemeenschappen.

DE DONATIES AAN HET NOODHULPFONDS

Met onze donatie van €3 miljoen aan WHO’s COVID-19 Solidariteitsfonds en €1.25 miljoen aan de China Youth Development Foundation, kunnen we helpen ervoor te zorgen dat de hulp op de juiste plek terechtkomt.

GOED VOORBEELD DOET GOED VOLGEN

We verdubbelen alle donaties van onze medewerkers aan het COVID-19 noodhulpfonds. We bieden ook virtuele vrijwilligersmogelijkheden aan in samenwerking met non-profit partners in de VS en Duitsland, met plannen om deze programma’s wereldwijd uit te breiden.

ZO KUN JE MEEDOEN

De enige manier waarop we een positief verschil in de wereld kunnen maken, is als we de krachten bundelen. Samen komen we het verst. Sluit je aan bij ons #hometeam.

COVER UP FOR THE TEAM

Comfortabel. Wasbaar. Herbruikbaar.

BLIJF GEZOND EN GEMOTIVEERD MET HET #HOMETEAM

De wereld is momenteel dan misschien wel in lockdown, maar we geloven er heilig in dat sport de unieke kracht heeft om mensen van over de hele wereld samen te brengen. Door meer dan 2500 sporters, artiesten en entertainers te mobiliseren, streven we er dagelijks naar om iedereen in ons #hometeam te voorzien van een dosis hoop, inspiratie en een gevoel van saamhorigheid.