alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis Verzendopties & 100 dagen Retour
adidas cadeau kaart nu online verkrijgbaar

adidas ZX voor Dames

 
[1]
Prijs
€ 94 - € 95
9495

ZX

Het nieuwe ZX-hoofdstuk draait puur om gevoel. Een eerbetoon aan comfort. Je voelt het al voordat je de eerste stap hebt gezet. Nu is het jouw beurt om het ZXience-effect te ervaren.

FEEL THE ZXIENCE

More squish. More squeeze. More comfort. De wetenschap achter ZXience: het kan niet begrepen worden. Het is alleen te voelen.