Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis verzending boven de 50€
30 dagen gratis retour en omruilen

adidas Energyboost Hardloopschoenen

(1 Producten)
Maat
Prijs
€ 111 - € 112

Energy Boost Shoes

Een chronische runners-high. Dat is wat de adidas Energy Boost schoenen veroorzaken. De stretchende bovenlaag bestaat uit mesh en is vervoegd uit één, aaneensluitend, stuk ademende stof. Perfect voor grenzeloosheid. Daarbij zijn de Stretchweb-loopzolen uitermate responsief, waardoor elke landing van je voet uitermate zacht aanvoelt. Het Continental™ Rubber zorgt ervoor dat jouw bewegingen bovennatuurlijk vloeiend in elkaar overlopen, waardoor deze hardloopschoenen perfect zijn voor lange afstanden, uitgevoerd op neutraal terrein.

Word gekatapulteerd door de krachtpatsers van adidas Energy Boost

Who run the world? Girls! De vrouweneditie van de adidas Energy Boost schoenen heeft als doel om jou soepel en ener-chic op de hardloopbaan te laten verschijnen. Het samenspel tussen de flexibele loopzool en het sokachtige bovenwerk zorgt ervoor dat jouw voet vertroeteld wordt en je nog meer terugkrijgt bij elke stap. Daarbij kunnen jouw hielen rekenen op een extra comfortabele constructie die ervoor zorgt dat deze hardloopschoenen als gegoten zitten en je ze bijna niet meer uit wilt doen.

Who run te world? De duurloopschoenen van adidas Energy Boost

De herenversie van de adidas Energy Boost schoenen is voorzien van een naadloos Techfit-design dat in combinatie met de Boost-middenzool zorgt voor de juiste dosering kracht tijdens jouw run. De voorgevormde hielcounter zorgt ervoor dat het tempo consistent blijft, waarbij de Strechweb-loopzool de snelheid reguleert. Of je nu ergens voor op de vlucht bent, of juist ergens naartoe rent: de adidas Energy Boost zorgt ervoor dat je net dat tandje erbij kunt zetten.