alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Moderne gewichthefpakken

 
[2]

Kracht straal je uit in de moderne gewichthefpakken van adidas

Ga je gewichtheffen? Dan moet je zorgen voor de optimale sportoutfit, want het laatste wat je wilt, zijn lichaamsklachten tijdens en na het heffen. Om je lichaam de perfecte ondersteuning te bieden tijdens het heffen en blessures te vermijden moet je zeker eens een van deze moderne gewichthefpakken van adidas aantrekken. Dankzij de kwaliteitsvolle materialen, de grote knowhow van adidas van het menselijk lichaam en het moderne design kun je als powerlifter net dat tikkeltje beter presteren.

Gewicht in de schaal leggen met een modern gewichthefpak

Als je een gewichthefpak van adidas aantrekt, dan voel je je ineens veel sterker, ook mentaal. Het pak ondersteunt het lichaam zeer goed en zit niet te strak. Dankzij de lage en ronde hals en het mouwloze design kun je altijd soepel bewegen. Het ultralichte materiaal zorgt dat het gewichthefpak nooit zwaar aanvoelt. In de moderne gewichthefpakken van adidas leg je niet alleen meer gewicht in de schaal voor een sterk en prachtig lichaam, maar je maakt ook de wereld weer iets mooier. adidas maakt immers gebruik van gerecycled polyester om grondstoffen te sparen en uitstoot te verminderen.

Je gewichthefpak verdient de aandacht

Je gewichthefpak ondersteunt je lichaam perfect en om dat zo lang mogelijk zo te houden was je het pak alleen op een koud programma samen met kleding in dezelfde kleur. Wij raden je aan om een mild wasmiddel te gebruiken en geen wasverzachter. Het mag in de droger, maar dan wel op een lage temperatuur. Het gewichthefpak hoef je niet te strijken – we raden het ook niet aan, maar als je het per se wilt, dan op een lage temperatuur en vooral niet over het adidas logo heen. Als je met net zo veel aandacht voor je moderne gewichthefpak zorgt als je gewichten heft, dan kun je de hele wereld aan.