alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gids voor kinderschoenmaten

Kindervoeten kunnen tot wel drie keer paar jaar groeien. Blijf ze voor. Leer stap voor stap hoe je moet meten en krijg tips voor het controleren van de pasvorm.

Vind de juiste adidas-maat

Laat het kind tegen een muur staan en meet vanaf de hiel tot aan de langste teen. Leg de meting vast. Bekijk de voetlengte in de maattabel op elke productpagina om de juiste adidas-maat te vinden.

Controleer met adiFIT

Zet de voet op de adiFIT-binnenzool. Buiten de lijn? Bestel één maat groter. Binnen de lijn? Bestel één maat kleiner. Op de lijn? Dan heb je de perfecte pasvorm. Tot maat 35.

Klimaatregulatie

OrthoLite®-inlegzool biedt temperatuurregulatie die essentieel is voor gezonde voeten.

Flexibele voorvoet

Groeiende voeten hebben vrijheid nodig om te bewegen. Zachte zolen leveren flexibiliteit en bescherming.

Nauwkeurige voetboogondersteuning

Helpt bij het registreren van belangrijke zintuiglijke informatie en versterkt groeiende spieren.

Minimale hielverhoging

De minimale hielverhoging zorgt voor een stabiele en optimaal ondersteunde lichaamshouding.