alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gids voor kinderschoenmaten

Kindervoeten kunnen tot wel drie keer paar jaar groeien. Leer stap voor stap hoe je moet meten en krijg tips voor het controleren van de pasvorm.

Vind de juiste adidas-maat

Laat het kind tegen een muur staan en meet vanaf de hiel tot aan de langste teen. Leg de meting vast. Bekijk de voetlengte in de maattabel op elke productpagina om de juiste adidas-maat te vinden.

ADIFIT CHECK

Zet de voet op de adiFIT-binnenzool. Buiten de lijn? Bestel één maat groter. Binnen de lijn? Bestel één maat kleiner. Op de lijn? Dan heb je de perfecte pasvorm. Tot maat 35.