alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

PLAY CONNECTED

De GMR-binnenzool. Synchroniseer je skills en rule the game.

RULE BOTH WORLDS

Passen, sprinten, schieten – het telt allemaal mee in EA SPORTS FIFA Mobile. Samen met EA SPORTS en Jacquard™ by Google hebben we GMR bedacht, een revolutionaire binnenzool met een slimme tag. Doe 'm in je schoen en koppel je inspanningen aan de game. Als jij beter wordt, dan wordt je EA SPORTS FIFA Mobile-team dat ook. Voltooi uitdagingen, ontgrendel Skill Boosts, verhoog je OVR en word de beste op het veld.

EXCLUSIEF: UNLOCK YOUR 95 DYBALA PLAYER ITEM

Verbind adidas GMR met EA SPORTS FIFA Mobile en claim jouw exclusieve Paulo Dybala -95- Player Item. Doe de wekelijkse GMR challenges en verdien Skill Boosts om je Team OVR te verhogen.

Sprints - Laat ze je hielen zien

Of je nu verdedigers voorbij glipt alsof ze er niet staan of sprintoefeningen doet, GMR meet je bewegingen zodat je beloningen kunt verdienen.

Passes - Laat de bal het werk doen

Razendsnelle tiki-taka of lange ballen op de stropdas. Welke passes je ook verstuurt, GMR legt ze vast zodat je je OVR kunt verbeteren en Skill Boosts kunt verdienen.

Schoten – Kracht maar dan beter

Kanonskogel in de kruising of een puntertje laag in de hoek. Vuur ongenadig hard op doel om je OVR te verbeteren en Skill Boosts te ontgrendelen.

Loop lange afstanden - Ga dagenlang door

We stoppen nooit. Boost je OVR en verdien Skill Boosts door meer meters af te leggen dan de anderen.

GMR NU STARTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

adidas GMR is een nieuwe manier om verbonden te spelen en bestaat uit de GMR-binnenzool en de Jacquard Tag. De Tag is ontwikkeld door Jacquard™ by Google en is in staat om bewegingen te detecteren die specifiek zijn voor voetballers. Plaats de Tag in de GMR-binnenzool. De Tag begrijpt wat je doet op het veld en stuurt de resultaten naar de FIFA Mobile-game. Je krijgt dan toegang tot exclusieve inhoud, waarmee je je Team OVR kunt verbeteren en je sneller stijgt op de ranglijsten.
Je hebt alleen het GMR-product, een mobiel apparaat dat geschikt is voor Jacquard en de adidas GMR- en EA FIFA Mobile-app nodig. Je kunt beide apps downloaden in de app stores.
De Jacquard Tag is voorzien van een gyroscoop, een snelheidsmeter en een kleine processor met een machine learning-module die onderscheid kan maken tussen de verschillende bewegingen die voetballers maken. Hij kan het aantal passes, je schotsnelheid, je sprintsnelheid en je totaal afgelegde afstand meten.
Je hebt een mobiele telefoon nodig waar je de adidas GMR-app en EA FIFA Mobile op kunt zetten. De apparaatvereisten voor deze apps vind je onder 'Welke apps heb ik nodig?'
Je kunt adidas GMR kopen in geselecteerde adidas shops en via de adidas-website in de volgende markten, namelijk de VS, Canada, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Nederland, Zweden, Tsjechië, Polen, Zwitserland, Griekenland, Denemarken, Portugal, Oostenrijk, Noorwegen, Ierland, België, Slowakije en Finland.