alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grijze trui

 
[1]

Grijze truien

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, zodat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze truien hebben de juiste stijl voor jou en je vereisten, zodat je altijd jouw eigen potentieel kunt bewerkstelligen. De grijze truien van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

Verzin je eigen regels – adidas grijze truien

Of het nu een merk is zoals Originals of Performance, met adidas truien trek je de aandacht tijdens je workout en ook op weg ernaartoe. Zoek je DE outfit voor sports- of streetwear? adidas Originals zijn cruciaal als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en overal en altijd een nieuwe draai aan stijl te geven! Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste verwachtingen van zichzelf hebben en de regels voor zichzelf bepalen wat mode betreft. Onze truiencollecties bestaan uit Graphics, RDY en Clima.

Wil jij de regels breken en opnieuw schrijven? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. De toekomst start nu. Shop adidas truien en grijp je kans.