alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hardlopen · Beginner

 
[278]
Prijs
€ 15 - € 180
15180

FINDING FOCUS IN THE RIGHT GEAR

Gem begon met hardlopen in groepsverband. Het gemeenschapsgevoel hielp hem gemotiveerd te blijven, omdat ze allemaal dezelfde ervaring hadden en zichzelf probeerden te verbeteren. Hij draagt graag hardloopschoenen, shorts en een T-shirt, soms met een hoodie. Door alle gear te dragen voelt hij zich een prof en blijft hij gefocust.

"Een goede playlist is de grootste motivator. Ik gebruik graag een simpele app om te volgen hoe ik het doe en voor aanmoediging. Dat helpt me mentaal, maar een paar fatsoenlijke hardloopschoenen helpen ook."

RACHEL ALLISON - NET BEGONNEN MET HARDLOPEN

1 / 6
Paginavan 6