adidas
Gratis Verzending
Custom-Made
Door jou ontworpen

Custom Design Hardloopschoenen

(52 producten)
  • Prijs (laag-hoog)
  • Nieuwste bovenaan
  • Bestsellers
  • Prijs (hoog-laag)
  • Beste waardering
1 / 2
Paginavan 2

ONTWERP ZELF JOUW UNIEKE ADIDAS LOOK

Je draagt graag schoenen van adidas en bent heel creatief. En dat wil je samen combineren. Met de ontwerp-tool van adidas maak je in een handomdraai een unieke, eigen sportschoen of lifestyle schoen voor vrije tijd of dagelijks gebruik. Je kunt afhankelijk van het gekozen model de kleuren van het bovenwerk, de voering, de rand, het veterpaneel tot en met veters, logo en label zelf bepalen. Dat geldt ook voor de kleur van de middenzool en loopzool, de hielwebbing en het hielstuk. Wil je dat anderen jouw adidas custom schoenen herkennen? Voeg dan jouw naam of tag toe voor de lasergravering. Het maakt je schoenen helemaal af. Dat is pas stijl!
Kies uit vijf sterke collecties
Voor het ontwerpen van jouw hoogst unieke adidas schoenen, kun je kiezen uit damesen herenschoenen in de merken Performance en Essentials. Er zijn verschillende modellen uit vijf sterke collecties: UltraBoost, PureBoost, Solar, Alphabounce en adizero. Elke collectie heeft specifieke kenmerken die jou kunnen inspireren tot het ontwerpen van een bijzondere look. Ben je zelf al voorzien maar krijg je geen genoeg van het spelen met kleur? Vraag dan aan je vrienden of je voor hen een persoonlijke adidas look mag samenstellen.
Ontwerp schoenen voor je verenging of vriendenclub
De schoenen die je naar eigen smaak kunt ontwerpen, zijn geschikt voor o.a. hardlopen en basketbal. Sport je in teamverband, dan is het natuurlijk ook leuk om samen dezelfde schoenen te dragen. Heeft jouw club of vereniging eigen kleuren die binnen het keuzepalet van onze ontwerp-tool vallen? Ga dan snel aan de slag en maak je adidas custom schoenen, compleet met tekst in fraaie lasergravering.