alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Hoe verander ik mijn accountinstellingen?

Log in op je account om je instellingen te wijzigen.

Je kunt je wachtwoord of e-mailadres wijzigen door naar 'Inloggegevens' onder 'Persoonlijke gegevens' te gaan.

Je kunt je adresgegevens of telefoonnummer wijzigen door naar 'Adresboek' onder 'Accountinformatie' te gaan.

Nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd, ontvang je een e-mail om te bevestigen dat je een nieuw wachtwoord voor je account hebt aangemaakt.

adidas app:
Je kunt accountgegevens wijzigen (zoals je adres en contactinfo) via de 'navigatiebalk' bovenaan. Klik simpelweg op 'account' onder je naam en zoek de optie om je details te wijzigen.

CONFIRMED app:
Je kunt accountgegevens wijzigen (zoals je adres en contactinfo) via de 'navigatiebalk' onderaan. Ga naar 'Profiel', klik op instellingen  en zoek de optie om je gegevens te wijzigen.