Hoe maak ik een account aan?

Datum bijgewerkt: 15/10/18
Het is heel eenvoudig om een account aan te maken.

De eerste stap is op 'Inloggen' rechts bovenaan de pagina te klikken en dan 'Registreren' te kiezen om het proces te starten.

Eenmaal daar vul je je persoonlijke gegevens in. Dat zijn je voor- en achternaam en geboortedatum in DD-MM-JJJJ format.

Vervolgens vul je je inloggegevens in. Dit is je e-mailadres en een wachtwoord dat je aanmaakt om je account te bevestigen. Vervolgens kies je of je nieuws wilt ontvang en accepteer je de gebruiksvoorwaarden.

Voltooi het proces door op 'Indienen' te klikken.

Gefeliciteerd! Je hebt een account aangemaakt. We sturen je ter bevestiging een e-mail.