alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Wanneer ontvang ik de terugbetaling van mijn geretourneerde bestelling?

Verwerkingstijden terugbetaling: 

1. Pakket verwerken: tot 7 werkdagen

2. Tijdsbestek terugbetaling bank:

  • adidas e-Gift Card: direct nadat we de retourzending hebben verwerkt
  • PayPal: max 3 werkdagen
  • Klarna: 3-5 werkdagen
  • Bankpas / Creditcard: max 14 werkdagen
  • iDeal: max 3 werkdagen
 
We sturen je nog een e-mail zodra we je retourzending hebben verwerkt en een terugbetaling hebben geautoriseerd. Vanaf het moment dat we de terugbetaling autoriseren, moet je bank deze nog verwerken. De tijd die de verwerking van je terugbetaling in beslag neemt, verschilt per bank en betaalwijze. Je ontvangt je terugbetaling via dezelfde methode als waarmee je het artikel of de artikelen hebt betaald, tenzij je ervoor hebt gekozen om je terugbetaling als adidas e-Gift Card te ontvangen.
We zullen het betreffende bedrag aan je terugbetalen vanaf het moment dat we:
  1. Je retourzending in ons magazijn hebben verwerkt; of
  2. Door jou op de hoogte zijn gesteld van je beslissing om je terug te trekken uit de koopovereenkomst en ons binnen 14 dagen het bewijs geeft dat je je online bestelling hebt geretourneerd.
 
Hoe werkt het terugbetalen via e-Gift Cards?
Als je online je retourzending aanmeldt (door ons online te vertellen welk artikel je wilt retourneren en waarom), kun je er ook voor kiezen om je terugbetaling te ontvangen in de vorm van een adidas e-Gift Card. Je ontvangt deze e-Gift Card direct per e-mail nadat we je retourzending in het magazijn hebben verwerkt. De beste keuze voor als je bijvoorbeeld graag opnieuw bestelt. Vergeet niet dat de Gift Card 3 jaar geldig is.
 
De adidas e-Gift Card is direct te gebruiken en kan zowel online als in adidas winkels worden ingewisseld. Als je een artikel hebt geretourneerd dat een cadeautje zou moeten zijn, is het goed om te weten dat cadeaukaarten niet gebruikersspecifiek zijn en gedeeld kunnen worden met vrienden. Het bedrag van de gift card kan worden verdeeld over meerdere bestellingen.
 
Terugbetalingen met Klarna
Let op: als je Klarna als betaalmethode hebt geselecteerd, worden alle terugbetalingen door hen afgehandeld. Je ontvangt de terugbetaling doorgaans binnen 3-5 werkdagen zodra je artikel of artikelen zijn verwerkt. Mocht je toch vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op met Klarna.
Nog vragen? Je kunt ook onze Klarna-hulppagina over Retouren en terugbetalingen raadplegen.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?