alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
adidas

grijze trui heren

 
[2]

Grijze truien voor heren

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze truien hebben precies de juiste stijl voor jou en je vereisten, dus dat betekent dat je altijd jouw unieke potentieel kunt vervullen. Onze grijze truien voor heren bieden je stijl.

Gemaakt voor creators – adidas grijze truien voor heren

Met truiencollecties als Originals en Performance ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste verwachtingen van zichzelf hebben en wat betreft mode de regels voor zichzelf schrijven. Kies voor een legendarische stijl met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de casual retro vibes. Graphics, RDY en Clima zijn onze bekende truiencollecties.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren de regels breken en herschrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Sporters weten hoe fundamenteel beslissingen zijn voor een overwinning of nederlaag. Laat je inspireren door onze artikelen voor heren en krijg de optimale ondersteuning voor je volgende doelen. De toekomst start nu. Koop adidas truien voor heren en profiteer van het moment.