alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rugzak tiener

 
[38]

Rugzakken voor tieners

Met adidas accessoires heb je een basis waar je 100% op kunt rekenen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. Of het nu een wedstrijd in het weekend of een sessie met je vrienden is, als kind beleef je gewoon de leukste tijd! adidas kleding ondersteunt kinderen en de jeugd vanaf hun eerste stapjes tot en met het bereiken van een persoonlijk record. Wat staat er in je agenda voor vandaag? Alles wat je nodig hebt voor je volgende wedstrijd, een afmattende workout of een weekendtrip kan in je nieuwe adidas rugzak. De rugzakken voor tieners van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

The brand with the three stripes – adidas rugzakken voor tieners

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor tieners.

Het is nooit te vroeg om te beginnen. De unieke adidas vibe met de Trefoil of 3-Stripes look ondersteunt tieners daarbij. De toekomst start nu. Trakteer jezelf op adidas rugzakken voor tieners en schitter.

RugzakTassenWitte tasTas geelLeren sporttassenSchooltassenZwemtassenSport duffeltassen

Onze Kleding- en Schoenencategorieën