alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

KARLIE KLOSS MAKING STRIDES

 
[41]

De adidas x Karlie Kloss-collectie is gemaakt om de manier waarop veelzijdige vrouwen vandaag de dag bewegen te ondersteunen - of het nu gaat om trainingen, chill-outs of zakelijke ambities.

MAKING STRIDES WITH KARLIE KLOSS ADIDAS

Een actieve levensstijl helpt je om vooruitgang te boeken in het leven. De adidas x Karlie Kloss-collectie geeft je de vrijheid om iedere uitdaging vol zelfvertrouwen aan te gaan. Als supermodel en ondernemer is Karlie Kloss gepassioneerd over het stimuleren van een sterk lichaam en een sterke geest als het gaat om het bereiken van haar doelen. Als de oprichter van Kode with Klossy, een gratis coderingsprogramma voor meisjes van 13 tot 18 jaar, zet ze zich evenzeer in om jonge vrouwen te begeleiden en deze mentaliteit te verankeren in toekomstige creators en innovators.

INSPIRE YOUR WORKOUT, INSPIRE YOUR STYLE

De adidas x Karlie Kloss-collectie bestaat uit een reeks vernieuwde basics, gemaakt ter ondersteuning van de manier waarop veelzijdige vrouwen vandaag de dag bewegen - of het nu gaat om trainingen, chill-outs of zakelijke ambities. Allereerst bevat de collectie een musthave beha en legging, gevolgd door diverse cover-ups voor creatieve laagjes, bedoeld om vrouwen te voorzien van fijne items die ze keer op keer willen dragen. Deze limited collectie is uitgevoerd in dynamische oranjetinten, verschillende kleuren blauw en zwart. Echte statement-items gemaakt voor actieve vrouwen met grote ambities in het leven. AEROREADY performance-materialen ondersteunen je wanneer je dat het hardst nodig hebt - of je nu traint voor een halve marathon, een HIIT-workout doet of gewoon vrij beweegt.

THE POWER OF WOMEN

De campagnebeelden zijn vastgelegd door kunstenaar, fotograaf en sociaal commentator Shaniqwa Jarvis, met als modellen Karlie en twee andere inspirerende innovators van de toekomst, Alexis Williams en Elysha Ang. Een collectie en campagne met een line-up van formidabele vrouwen, ontworpen om iedereen die vooruitgang wil boeken in het leven te empoweren.