alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Klimschoenen voor kinderen

 
[1]
Kinderen Five Ten Blauw Five Ten Kirigami KlimschoenenKinderen Five Ten Blauw Five Ten Kirigami Klimschoenen

Five Ten Kirigami Klimschoenen

Kinderen Five Ten

Kinderen klimschoenen

Voor jong en oud is klimmen een populaire sport. Daarom ontwerpt adidas speciale klim schoenen voor kinderen. Zo trotseren ook de allerkleinste kids een klimwand en bergrots en gaan ze vol vertrouwen het avontuur tegemoet. Kinderen klimmen schoenen zijn speciaal gemaakt, zodat je meer gevoel en stevige grip hebt onder jouw voeten. Echter is niet elke klimschoen hetzelfde. Deze collectie kinderen klimmen schoenen biedt diverse modellen voor verschillende klimavonturen zowel indoor als outdoor. Welke schoen jouw kind nodig heeft, hangt af van de sportieve activiteiten. Een beginnende en jonge avonturier die vooral actief is in de boulderhal heeft voldoende aan nauwsluitende wrijvingschoenen. Gaat jouw kind mee op avontuurlijke berghikes en trotseren jullie samen stukjes bergwand? Kies dan voor een van de veelzijdige modellen die naast een EVA-middenzool ook een klimzone hebben in de schoen. Zo kun je langdurig wandelen, maar ook fanatiek toppen beklimmen. Het belangrijkste is dat jouw kind volop kan vertrouwen op de klimschoenen.

Hoe kies je de juiste klimschoenen?

Voordat jij een paar klimschoenen aanschaft voor jouw junior is het goed om vooraf na te denken over de volgende aspecten. Welke ervaring heeft jouw kind? Een ervaren en snelle klimmer heeft andere schoenen nodig dan een beginner. Welke activiteiten gaat jouw kind ondernemen met deze klimmen schoenen? Een bergrots vraagt om een andere schoenen, dan klimmen op een klimwand. Wanneer je deze twee dingen hebt bepaald, dan kan je kijken naar het type schoen. Elk adidas exemplaar is uitgevoerd met bijzondere details en technieken van hoogwaardig kaliber. Ook is het goed om te bepalen wat jouw kind graag draagt. In deze kinderen klim schoenen collectie zijn modellen te krijgen met een vetersluiting en exemplaren met klittenband. Als laatste is de pasvorm van de schoen essentieel. Klimschoenen zitten strak om de voet, maar ze mogen nooit pijn doen. Het is dus niet verstandig om een paar klimschoenen op de groei van je kind te kopen. Voor de veiligheid van jouw kind is het belangrijk dat de schoen strak aansluit. Zo heeft jouw kind optimaal draagplezier van deze adidas klim items.

Onze Kleding- en Schoenencategorieën