alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yogabroek voor kinderen

 
[1]
Meisjes Dance Grijs Yoga Lounge Cotton Comfort JoggingbroekMeisjes Dance Grijs Yoga Lounge Cotton Comfort Joggingbroek

Yoga Lounge Cotton Comfort Joggingbroek

Meisjes Dance

Yogabroeken voor kinderen zijn comfy

Yoga is populair, ook bij kids. En daar hoort natuurlijk een comfy outfit bij. De yogabroeken voor kinderen van adidas zijn dan ook speciaal voor toffe meiden en stoere jongens gemaakt. Kinderyoga heeft op veel vlakken een positief effect. De oefeningen die worden uitgevoerd, leiden tot minder stress en een beter concentratievermogen - dat gun je elk kind toch? 

Kinderyogabroeken voor een coole look

De catchy kinderyogabroeken van adidas zijn precies wat kinderen nodig hebben voor yoga. Zowel voor de meisjes als de jongens hebben deze yogabroeken voor kinderen een perfecte pasvorm en bieden ze onbeperkte vrijheid om asana’s uit te voeren. In deze broeken kunnen de kids werken aan kracht en energie. De yogabroeken voor kinderen zijn zo gemaakt dat ze bij intensieve inspanning vocht afvoeren – erg prettig. Op verschillende plekken zijn fijnmazige stoffen gebruikt die voor gerichte afkoeling zorgen. Praktisch en efficiënt. Maar het oog wil ook wat. De broeken zijn afgewerkt met fraaie, grafische details en bij sommige uitvoeringen reflecteert het logo van de 3-Stripes in het donker.

Aan de slag - indoor en outdoor

Kinderyoga is goed voor het zelfvertrouwen. Maar ook draagt het ertoe bij dat de kids hun motoriek verfijnen. En weet je dat yoga ook nog een flinke prikkel geeft aan hun creativiteit en fantasie? Alle reden dus om je kind in een yogabroek voor kinderen van adidas te hijsen en samen aan de slag te gaan. En dat kan ook buiten de yogamat! Want deze kinderyogabroeken doen het net zo goed tijdens de gymles op school of een work-out in de sportschool. Houdt je kind van rennen? In een adidas yogabroek rent je zoon of dochter comfortabel een rondje door het bos of het park in een outfit die helemaal bij hem of haar past. Ook goed om te weten - ook voor jou hebben we in de adidas collectie mooie yogabroeken. Kijk maar eens!

Onze Kleding- en Schoenencategorieën