alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Meisjes yoga

 
[37]

Voor yoga meisjes die hun grenzen willen verleggen 

Ben jij die actieve in- en outdoor meid, dan hebben de ontwerpers van 3-Stripes een uitgebreide collectie voor je ontwikkeld. Verrassende, frisse kleuren met mooie designs uitgewerkt met extreem veel oog voor functionaliteit en kwaliteit zoals je dat van adidas gewend bent en verwachten mag. De kleding voor yoga meisjes geeft jou de mogelijkheid om lekker te sporten en te shinen. 

Stralend over straat met sportieve shorts, leggings, tops, T-shirts en jackets

Eindelijk kun je weer naar buiten. Corona is grotendeels onder de knie en vrij bewegen heeft een extra betekenis gekregen. Je kunt weer samen met vriendinnen rennen door het park, naar de sportschool voor je work out of naar de yoga gym met andere yoga meisjes voor je oefeningen. Belangrijk om voor elke activiteit de juiste kleding in je kast te hebben en deze vooral ook aan te trekken. 3-Stripes pakt uit voor jou met een uitgebreide collectie sportieve kleding voor yoga meisjes. Leggings zijn gemaakt van vocht opnemende stoffen en hebben mesh op plekken waar je het meest zweet,  shorts zijn van zacht katoen met een sluitende pasvorm waarin je gemakkelijk een radslag kan doen. Uiteraard bieden de tops ondersteuning en mesh waar jij dit het vooral nodig hebt en zijn T-shirts van stoffen gemaakt, die je lekker vrij en soepel laten bewegen zonder last hebben van welke belemmering dan ook.  

Sportief en milieubewust met 3-Stripes

Als je de natuur wilt helpen en vervuiling tegen wilt gaan, dan heeft adidas iets moois voor jou. Samen met organisatie Parley for the Oceans™ zijn bijvoorbeeld T-shirts ontworpen van gerecycled afval. In zo’n T-shirt sla je twee vliegen in een klap. Het voldoet aan al je sportieve eisen en je draagt bij aan een beter milieu. Kortom, scroll door deze pagina, zoek je perfecte outfit van adidas. Enjoy the sun! 

Onze Kleding- en Schoenencategorieën