alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

Duik- en zwembrillen op sterkte

 
[2]
Maat
Prijs
€ 9 - € 13
913

Neem een goede duik met duik- en zwembrillen op sterkte

In het water wil je alles op z’n scherpst zien. Ook als je normaal gezien een bril of lenzen draagt. Kies voor een heldere blik met onze duik- en zwembrillen op sterkte. Zo til je je wateravonturen naar het hoogste niveau. Want het juiste zicht is natuurlijk van groot belang! Alleen zo kun je alles om je heen écht in je opnemen.

Optimaal zicht met een zwembril op sterkte van adidas

Iedereen kan bij adidas terecht voor duik- en zwembrillen op sterkte. Zo hebben we een heren- of damesduikbril op sterkte. Ook vind je in ons assortiment een kinderzwembril op sterkte – al vanaf een jonge leeftijd. Zo’n kwalitatieve zwembril op sterkte kan de pret niet drukken! Misschien ga je er wel mee duiken in een bijzonder watergebied – zo kun je alle vissen of het koraal gewoon goed observeren. Maar ook in het zwembad om de hoek is goed zicht van belang. Dat maakt onze duik- en zwembrillen op sterkte onmisbaar in jouw sportcollectie.

Een kwalitatieve duikbril op sterkte helpt jou verder

Je kunt kiezen voor brillen met verschillende sterktes – om ‘m helemaal op jouw ogen aan te laten sluiten. Heb je verschillende sterktes per oog? Ook dat is geen probleem: Kies voor onze modulaire duikbril op sterkte waarbij je de gewenste onderdelen helemaal zelf kunt samenstellen. Zo vind je dus precies wat je zoekt: Voor elk oog is er de juiste dioptrie om uit te kiezen. Tel daar de hoogwaardige kwaliteit bij op: Deze bril gaat lang met je mee. Het design is spuitgegoten en ontworpen van stevig polycarbonaat. Dat maakt dat de bril goed op z’n plek blijft zitten – hoe wild jouw sportavonturen in het water ook zijn. Daar kun je van op aan. Je geniet van een breed gezichtsveld: Nog zo’n belangrijk onderdeel van goed zicht in het water. Tevens zijn er handige extra’s: De bril is afgewerkt met een anti-condenslaag en je kunt kiezen voor uv-bescherming. Hoog tijd voor een duik met jouw nieuwe duik- en zwembrillen op sterkte!