alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HEREN
  • DAMES
  • KIDS
  • NIEUW
  • SPORTEN
  • COLLECTIES
  • OUTLET
Je winkelwagen is leeg
ADIDAS X PARLEY
We're on a mission to help end plastic waste. And this is a fight we can’t lose.

Door onze samenwerking met Parley willen we een complete generatie inspireren en in beweging zetten om de toekomst van de planeet te helpen vormgeven. We stellen sporters wereldwijd in staat om een verschil te maken. Om overal echte verandering te bereiken, moet iedereen nu meer dan ooit in actie komen. We zijn op een missie om plastic afval te verminderen. En dit is een strijd die we niet kunnen verliezen."

Ontdek hoe adidas en Parley for the Oceans de krachten hebben gebundeld om plastic afval te helpen stoppen via de kracht van sport. Samen hebben we miljoenen gemotiveerd om aan #runfortheoceans mee te doen terwijl we werken aan het opruimen van onze planeet.
In aflevering 2 van “A Mission for Our Oceans” ontdek je hoe een wereldwijde beweging onze oceanen helpt te beschermen door plastic afval op onze kustlijnen te verzamelen en te transformeren in prachtige, high-performance producten.
In aflevering 3 van "A Mission for our Oceans" komen gepassioneerde jonge leiders, bondgenoten en aanstormende creators van over de hele wereld samen om te werken aan oplossingen om onze oceanen te helpen beschermen en een einde te maken aan plastic afval.