alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

ADIDAS X PARLEY

Gemaakt van onderschept plastic afval en een slimmere oplossing voor jou en onze planeet.

Parley

 
[330]
There is a big bag with a Parley logo that is filled with plastic waste
Parley Ocean Plastic wordt gemaakt met plastic afval dat wordt onderschept op afgelegen eilanden, stranden en in kustgebieden, voordat het in de zee kan verdwijnen. We versnipperen het plastic en maken er high-performance polyester garen van, waarmee we onze adidas x Parley sportkleding maken. Een duurzamere oplossing voor jou, een slimmere oplossing voor de planeet.
Male model in adidas x Parley apparel
Terrex shoe back shot
Female model in adidas x Parley apparel
Terrex shoe front shot

BE PART OF THE CHANGE

Sluit je aan bij Run For The Oceans om plastic afval in onze oceanen te helpen bestrijden. Je kunt je aanmelden vanaf 18 mei.
1 / 7
Paginavan 7