alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
logo

SPORT IS A GIFT

Feat. Leo Messi

Nu de sport langzaam weer wordt opgepakt, vertelt Leo Messi wat voetbal voor hem betekent.

Stille stadions en ongerepte velden - dat ziet er vreemd en surrealistisch uit. Toen de wereld ineens stilstond, vroeg elke speler zich af: wat nu? Zonder sport is er een leegte. Maar er is ook tijd en ruimte om na te denken.

Voetbal spelen is een cadeau, zowel om te ontvangen als om door te geven.

Messi zegt dat hij het tijdens de lockdown is gaan zien als een eer. Hij heeft overal ter wereld de steun en het respect van fans verdiend. Terwijl hij hen inspireert, wordt hij op zijn beurt geïnspireerd door hun loyaliteit.

"Het mooiste cadeau is om plezier te creëren voor anderen."

Leo Messi

We missen allemaal onze teams, routines en rivaliteiten.

Het maakt niet uit op welk veld je speelt - we dromen allemaal van de dag dat de tribune weer tot leven wordt gebracht door juichende fans. Voor velen van ons heeft deze pauze onze passie voor voetbal alleen maar versterkt.

Voetbalfans geven de sport een ziel, misschien wel meer dan elke andere sport. Hun liefde voor hun teams, idolen en arena's is ongeëvenaard. Hoe meer spelers geven, hoe meer support ze daar in ruil voor terugkrijgen.

Klaar om terug te keren – met meer passie dan ooit.

We weten nog niet hoe we terug zullen kijken op deze periode. Maar na al het lange wachten en solotrainingen hebben we een nieuwe waardering gevonden voor de sport waar we zo van houden.

MESSI'S VOETBALTENUE