alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

REIMAGINE SPORT

Sport kan ervoor zorgen dat we op een andere manier gaan denken en voelen, ons anders gaan gedragen en op een andere manier verbinding met elkaar maken. Dus geef zelf invulling aan wat sport voor jou betekent—en doe het op jouw manier.

Meet Jessamyn Stanley

Een inspirerende yogi en auteur die zich hard maakt voor lichaamspositiviteit: “Boven alles wil ik vooral authentiek zijn. Want dat zal andere mensen inspireren hetzelfde te doen.”

Get to know Mikaela Shiffrin

Wereldkampioen Alpineskiën “Als je eenmaal begint met sporten, is het een enorme uitlaatklep. Het is natuurlijk een lichamelijke uitdaging, maar het is ook een manier om emotioneel en mentaal te ontladen en daar raak je echt verslaafd aan.”

Meet Mae Yoshikawa

Yogi, docent, schrijver, moeder “Sport kan heel intens en competitief zijn, maar ook leuk en ontspannend.”