alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Snowboardschoenen

 
[1]

Schoenen voor snowboarden

De adidas schoenencollectie is de perfecte combinatie van looks, performance en comfort. adidas schoenen brengen jouw look naar een compleet nieuw niveau. Klaar om een persoonlijk record te vestigen? adidas schoenen combineren technologie, comfort en stijl. Zij geven je de boost die je nodig hebt om je prestaties bij het snowboarden te verbeteren. adidas schoenen beschermen je voeten en bieden absoluut comfort zodat jij van elk moment kunt genieten. Met deze schoenen voor snowboarden ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas schoenen voor snowboarden

Met onze sportartikelen ben je voorbereid om het beste te geven tijdens het snowboarden en je prestaties naar een hoger plan te tillen: schoenen van adidas.

Onze schoenencollecties bestaan uit Clima en RDY. We hebben schoenen in bruin, zwart en grijs.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. De toekomst start nu. Shop adidas schoenen voor snowboarden en schitter.