alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

High-Support Sportbeha'

 
[29]

adidas high-support sport-bh's geven je de ondersteuning die jij nodig hebt om het maximale uit de meest intense work-outs te halen. Laat je niet van je fitnessgoals afleiden en kies jouw favoriete exemplaar.

High support bh's

Laat je door niets van je routine afleiden. adidas outfits passen makkelijk bij jouw stijl, zodat je je complete workload met comfort en eindeloze energie kunt afhandelen. Met bh's van adidas leg jij de basis. Zij volgen elke beweging en leveren tegelijkertijd alle ondersteuning die je nodig hebt tijdens je workout. Met deze high support bh's ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas high support bh's

Met bh'scollecties als Performance en adidas by Stella McCartney ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance staat voor meer motivatie en prestaties. Onze bh'scollecties bestaan uit RDY, DESIGNED4TRAINING en Stella McCartney Inspired. Er zijn bh's in blauw, zwart, bordeaux en tal van andere kleuren.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen dames en kinderen de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met high support bh's van adidas.