alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

truien met kraag

 
[2]

Truien met kraag

Laat je door niets van je routine afleiden. adidas outfits passen makkelijk bij jouw stijl, zodat je elke workload comfortabel en vol energie kunt afhandelen. adidas truien passen perfect en geven je een belangrijke laag. Onze truien met kraag bieden je een stijlvol voordeel.

Verzin je eigen regels – adidas truien met kraag

Je vindt truien in de RDY, Tiro en Teamwear collecties. Onze truien zijn verkrijgbaar in zwart en grijs.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren en kinderen de regels breken en herschrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. De toekomst start nu. Trakteer jezelf op adidas truien met kraag en profiteer van het moment.