alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

truien katoen

 
[13]

Truien gemaakt van katoen

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. adidas truien zitten perfect en bieden een essentiële laag. De truien gemaakt van katoen van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle te ondersteunen.

Schrijf je eigen regels – adidas truien gemaakt van katoen

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de truiencollecties van merken zoals Originals, Performance of Athletics. Zoek je DE outfit voor sports- of streetwear? adidas Originals zijn essentieel als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en hun eigen regels wat betreft mode schrijven. Je vindt truien in de Graphics, Trefoil en Bellista collecties.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. Wit, zwart, groen en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze truien. Truien gemaakt van katoen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag je doelen te overstijgen.