adidas x Wanderlust-collectie

Een nieuwe eco-innovatieve collectie geïnspireerd op de schoonheid van Moeder Natuur.

A mindful adventure

Ontdek nieuwe manieren om het maximale uit je prestaties te halen met deze stijlvolle collectie geïnspireerd op de natuur.

Meld je vandaag aan om te winnen

Win een adidas x Wanderlust yoga outfit.

Maak kennis met de ambassadeurs

Leer de boegbeelden van de collectie beter kennen.

"We zijn constant in ontwikkeling en aan het veranderen, net als golven in de zee. Met de items uit de collectie voel ik me een superheld op de momenten dat het nodig is."

ADRIENE MISHLER — mindfulness-expert, yogi en ambassadeur van de collectie

"Het lijkt misschien onbelangrijk, maar functionele kleding is essentieel voor het soort yoga waar ik in gespecialiseerd ben. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat je kleding gewoon blijft zitten en dat je niet onnodig afgeleid wordt."

CHELSEY KORUS — yogi en oprichtster van AWAKE

"De adidas x Wanderlust collectie voorziet je van ultiem comfort - of je nu op de mat staat of aan een run begint, je kunt je volledig op je doel focussen."

ANGELIQUE FREDERICKS — yoga-instructrice en ambassadeur van de collectie

"Ik ben altijd gek geweest op zonsondergangen, het kleurenpalet van de collectie geeft me dan ook een ultiem gevoel van vrijheid. Voor mij is yoga echt een kunstvorm, vooral de vredige momenten op de mat."

CLIO PAJCZER — yogadocent en ambassadeur van de collectie

Kracht en Controle

De yoga- en trainingscollectie richt zich op vrouwen die de beste versie van zichzelf proberen te ontwikkelen met behulp van vrouwelijke, vederlichte en ondersteunende gear.
SHOP NU

Ervaar de magie van Wanderlust

Kies jouw mindfulness-avontuur. Ga mee op avontuur naar het Wanderlust 108 evenement en ontmoet gelijkgestemden die ook op zoek zijn om gezamenlijk nieuwe horizons te verkennen.
//www.adidas.com/com/apps/Wanderlust

-

adidas x Wanderlust

Wanderlust is er ter inspiratie van een gezonde levensstijl en doet dit door middel van mindfulness-avonturen. Deze unieke samenwerking met adidas helpt je de beste versie van jezelf te ontwikkelen. De collectie is superveelzijdig - ideaal om te dragen in de studio, op straat of in de natuur.