alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

VRCT PRIMEKNIT

Val overal op. VRCT is nu beschikbaar in ons premium Primeknit-materiaal. Wat vertegenwoordig jij?

PERSONALISEER JE PATCH

HERITAGE FIT

Dit klassieke jack heeft een moderne update gekregen. Het jack van glad nylon heeft extra flexibele inzetstukken bij de rug voor meer comfort en bewegingsvrijheid. Met contrasterende details voor een sportieve look.

REIMAGINED BY ADIDAS

Geïnspireerd op sportieve tradities. Vernieuwd voor moderne creators die niet bang zijn om te laten zien waar ze voor staan. Wat vertegenwoordig jij met je gepersonaliseerde patch?

MAKE YOUR STATEMENT

Het VRCT jack is voorzien van een 'A' patch, plus een van de zes patches die door onze creators worden vertegenwoordigd.

DE BETEKENIS ACHTER DE PATCH

JAMES HARDEN
PAULO DYBALA
NING ZETAO
DENISE SCHINDLER:
METTE TOWLEY
STEFANOS TSITSIPAS

Harden betuigt eer aan het team dat altijd achter hem staat – een familie die hem altijd trouw blijft, of het nu via een bloedband is of niet.

MAKE IT YOURS

Jij staat ergens voor. Er is één woord dat alles duidelijk maakt. Personaliseer je patch met een boodschap die recht uit je hart komt. Wat vertegenwoordig jij?