alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

zilver handschoenen

 
[1]

Zilveren handschoenen

Accessoires kunnen doorslaggevend zijn. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties geven je de ondersteuning die je nodig hebt. Het karakteristieke adidas design komt overal in terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je iedere dag zelfbewust en authentiek te voelen. Details tellen als het aankomt op weergaloos succes. adidas handschoenen tillen je naar een hoger niveau. Met deze zilveren handschoenen ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas zilveren handschoenen

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en dames. De toekomst is nu. Trakteer jezelf op adidas handschoenen en grijp je kans.