alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

zwarte badpakken

 
[27]

Zwarte badpakken

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, zodat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Is water jouw element? Onze badpakken zijn gemaakt om zowel trendy als comfortabel te zijn, zodat jij van de ervaring kunt genieten. De zwarte badpakken van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

Gemaakt voor creators – Zwarte tankini's

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de badpakkencollecties van merken zoals Originals, Performance of adidas by Stella McCartney. Oude schatten en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de veelzijdige wereld van adidas Originals. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste verwachtingen van zichzelf hebben en wat betreft mode de regels voor zichzelf schrijven. Je vindt badpakken in de 3 Stripes, Clima en adicolor collecties. Parley wijst een nieuwe rol aan plastic toe en combineert de bescherming van het milieu met high-performance design. Verwerkt plastic afval dat op stranden en in kuststreken wordt bij elkaar gebracht, is de basis van elk afzonderlijk onderdeel van deze collectie.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen dames en kinderen de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Zwarte badpakken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om dag in, dag uit je doelen te overstijgen.