• Vragen?

    Onze adviseurs helpen je graag. Bel gratis.

    0800 - 02 01 240 Ma t/m vr: 9.00-21.00 uur

adidas Privacy Policy

1. Wie is verantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonsgegevens?

adidas International Trading BV, Hoogoorddreef 9a, 1101 BA Amsterdam (adidas, wij of ons) bepaalt de doeleinden en wijze van gegevensverwerking en is de gegevensverwerker voor deze website en alle (mobiele) applicaties die verwijzen naar deze Privacy Policy in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. adidas streeft ernaar de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de bescherming en beveiliging van je persoonsgegevens.

In het kader van deze Privacy Policy bestaat de adidas Groep uit alle entiteiten van het concern die betrokken zijn bij of verantwoordelijk zijn voor de merken van de adidas Groep (met inbegrip van Reebok en TailorMade).


2. Welke persoonsgegevens worden verzameld?

Al onze activiteiten zijn gebaseerd op strikte ethische principes en wij streven naar het bieden van goede bescherming van de privacy van alle bezoekers van onze website en gebruikers van onze (mobiele) applicaties. Daarom is de wijze waarop wij informatie verzamelen en opslaan afhankelijk van de manier waarop onze website en daarmee samenhangende diensten worden gebruikt.


2.1 Automatisch verzamelde gegevens

Op onze website en onze (mobiele) applicaties kan gebruik worden gemaakt van verschillende technologieën om deze te verbeteren en gebruikersvriendelijker, doelmatiger en veiliger te maken. Als gevolg van die technologieën kunnen gegevens automatisch door ons of door derden namens ons worden verzameld. Voorbeelden van dergelijke technologieën zijn cookies, flash cookies en web analytics.


2.1.1 Clickstream-gegevens

Als je een van onze websites bezoekt, worden er vanaf je browser gegevens doorgestuurd naar onze server. Daarmee kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en jouw ervaring met onze websites en apps verbeteren. De gegevens worden automatisch door ons of door derden namens ons verzameld en opgeslagen. Deze gegevens kunnen in het bijzonder het volgende omvatten:

  • het IP-adres van de bezoeker
  • de datum en tijd van het bezoek
  • de URL van de verwijzende site (de site waarvan de bezoeker afkomstig is)
  • de op onze website bezochte pagina‘s
  • informatie over de gebruikte browser (type en versie van de browser, besturingssysteem, etc.).

2.1.2 Wat je moet weten over cookies

Allereerst… wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op je computer of mobiele apparaat worden opgeslagen. Hier gebruiken we de term 'cookies' voor het gemak als overkoepelende term; daaronder vallen onder andere cookies, web-beacons en javascript. Ze nemen niet veel ruimte in en worden na afloop automatisch verwijderd. Na afloop betekent voor sommige cookies aan het eind van je internetsessie, terwijl voor andere geldt dat ze voor korte tijd bewaard blijven.

Ten tweede… waarom gebruiken we cookies?

adidas gebruikt cookies om je bezoek aan onze site zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn verschillende soorten cookies met verschillende functies. Sommige zorgen er simpelweg voor dat je kan browsen en bepaalde features kan zien. Andere geven ons een beeld van je ervaring, bijvoorbeeld wanneer je iets niet makkelijk kan vinden. Dan kunnen we onze site verbeteren en ervoor zorgen dat je toekomstige bezoek prettiger verloopt.

Vervolgens… wat zijn de verschillende cookie-soorten?

De belangrijkste cookies zijn de zogenaamde required cookies. Deze zijn essentieel; ze helpen je te navigeren en basic features te gebruiken. Dan zijn er de functionality cookies, waarmee je de inhoud van je winkelwagen kan opslaan, je een verlanglijst kan maken en je bezorgadres bewaard blijft zodat je vlot kan uitchecken. De performance cookies gebruiken we voor het verbeteren van onze site. We laten je ook graag relevante aanbiedingen zien; hiervoor verzamelen we browsing-gegevens. Interaction cookies worden gebruikt zodat je kan linken naar sociale media of beoordelingen/recensies kan plaatsen. We gebruiken ook targeting cookies, die je voorkeur en smaak bijhouden zodat we je ook buiten onze website interessante advertenties kunnen tonen. Zie hieronder een uitgebreider overzicht van de verschillende soorten cookies die we gebruiken:

  1. REQUIRED COOKIES
    zijn essentieel en helpen je te navigeren en bepaalde features te gebruiken. Deze cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat de inhoud van je winkelwagen opgeslagen blijft gedurende alle stappen van het uitchecken.
  2. FUNCTIONALITY COOKIES
    gebruiken we om je klantervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze cookies helpen je bij het bewaren en herinneren van (de inhoud van) je winkelwagen en het maken van een verlanglijst.
  3. PERFORMANCE COOKIES
    helpen ons het koopgedrag van onze klanten te begrijpen. Zo kunnen wij onze website blijven verbeteren, zodat jij gemakkelijker en steeds aangenamer kan winkelen.
  4. INTERACTION COOKIES
    worden gebruikt zodat je je mening kan geven. We horen heel graag wat je vindt van onze producten, van onze website en van adidas in het algemeen. Deze cookies zorgen er bovendien voor dat je ons kan ‘liken’ of aanbevelen op social media en dat je met service agents kan chatten. Maar je kan ook onze andere (potentiële) klanten van advies voorzien, door onze producten te beoordelen.
  5. TARGETING COOKIES
    onthouden je smaak en voorkeuren. Wij geloven dat reclame draait om relevantie. Deze cookies maken het mogelijk om onze adverteerders te laten weten waar je van houdt. Dus als je bijvoorbeeld Google gebruikt, dan sluiten de advertenties die je ziet beter bij jouw voorkeuren aan.

Ten slotte… wat als je niet van cookies houdt?

Je kan je browser-instellingen aanpassen om bepaalde cookies te verwijderen of te voorkomen dat ze zonder je uitdrukkelijke toestemming op je computer of mobiele apparaat worden opgeslagen. Als het goed is, bevat de 'help'-sectie in je browser meer informatie over hoe je je cookie-instellingen beheert. Ontdek hieronder hoe dit voor jouw browser werkt:

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/gp/cookies/en
Mozilla Firefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042
Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Adobe (plug-in for flash cookies): http://www.adobe.com/security/flashplayer/articles/lso/

2.2 Gegevens die je zelf verstrekt

Naast de gegevens die wij automatisch verzamelen, verwerken wij ook gegevens die je aan ons hebt verstrekt. Deze gegevens omvatten onder meer:

  • Je contactgegevens, met inbegrip van je voor en achternaam, je factuur of bezorgadres, je geboortedatum en e mailadres en, optioneel, je telefoonnummer. Wij hebben je e mailadres en (optioneel) je telefoonnummer nodig zodat we contact kunnen opnemen bij vragen of om informatie over je bestelling te geven.
  • overige informatie die nodig is om je bestelling te kunnen verwerken, zoals informatie over de bestelde producten, het factuur en bezorgadres, en je bank en/of creditcardgegevens;
  • indien je een online profiel hebt aangemaakt, de voorkeuren en interesses die in dat profiel zijn opgeslagen (zie hierna voor meer informatie over de profielen);
  • indien je contact hebt opgenomen met de klantenservice, de bijzonderheden met betrekking tot dat contact en de contactgeschiedenis.

Al deze gegevens worden gekenmerkt door het feit dat je deze informatie zelf hebt verstrekt. Wij gebruiken deze informatie voor de in deze Privacy Policy beschreven doeleinden. Je kan te allen tijde je persoonsgegevens laten corrigeren of bezwaar maken tegen verdere verwerking (zie hiervoor onder 5).


3. Hoe worden de verzamelde gegevens gebruikt?

Wij gebruiken je persoonsgegevens voor doeleinden in verband met je bestelling; zo geven we je bijvoorbeeld informatie over de status van je bestelling of de bezorging ervan. We kunnen je gegevens ook gebruiken om je kredietwaardigheid te beoordelen, waarvoor we hulp van derden kunnen inschakelen.

Als je in het kader van een promotie, evenement, (mobiele) applicatie, etc., ons persoonlijke gegevens hebt verstrekt, kunnen wij je e-mails of andere berichten sturen in verband met de dienst waarom je hebt gevraagd.

Als je contact opneemt met de klantenservice, gebruiken wij je persoonsgegevens (met inbegrip van je contactgeschiedenis) zodat de medewerkers van de klantenservice je vraag kunnen verwerken en de best mogelijke service kunnen bieden.

Als je ons bij de verkoop van een product of dienst persoonlijke gegevens hebt verstrekt, informeren wij je over soortgelijke producten en diensten. Ook kunnen we contact met je opnemen met de vraag om feedback naar aanleiding van de aanschaf van een product of dienst. In geval van een onderbroken verkoopproces sturen wij je een herinnering. Je kan je te allen tijde kosteloos en met onmiddellijke ingang afmelden voor deze kennisgevingen door te klikken op een link in de desbetreffende e mail of een ander bericht (zie hierna onder 5).
Als je toestemming hebt gegeven om contact met je op te nemen, kunnen wij de door jouw verstrekte contactgegevens gebruiken om je per post, per e-mail, per SMS, per telefoon of via andere elektronische middelen te benaderen voor marketing-, adverteer- en opinieonderzoeksdoeleinden van de adidas Groep. Dit omvat bijvoorbeeld het verstrekken van informatie met betrekking tot producten van de adidas Groep, e-commerce activiteiten, speciale aanbiedingen, promoties, en informatie over de opening van winkels bij jou in de buurt, winkelactiviteiten van de adidas Groep of sportevenementen bij jou in de buurt. Om je te voorzien van informatie die speciaal voor jou van belang is, worden je algehele interactie met adidas en adidas AG (zoals onder meer je winkelgedrag in webwinkels en in 'gewone' adidas winkels, je gebruik van loyaliteitsprogramma’s, je beoordelingen en recensies van producten, je contactgeschiedenis met onze klantenafdeling, je nieuwsbrief clicks / openingsresultaten, je surfgedrag (web tracking), het soort nieuwsbrieven waarop je bent geabonneerd, je deelname aan promoties of evenementen, je interactie met mi coach en je gebruik van eventuele (mobiele) applicaties gecombineerd, geanalyseerd en gebruikt. Wij kunnen je contactgegevens overdragen aan adidas AG voor marketing-, adverteer- en opinieonderzoeksdoeleinden. In punt 5 hierna tref je informatie aan over je rechten, en meer specifiek over de manier waarop je je toestemming kan intrekken.


4. Bekendmaking van informatie

Een van onze kernprincipes is dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. We zullen je gegevens niet verkopen aan derden. Indien wettelijk verplicht, worden je gegevens aan derden bekendgemaakt. Alleen indien dit op grond van de toepasselijke wetgeving is toegestaan, kunnen we je gegevens overdragen aan andere bedrijven binnen de adidas Groep.

Wij kunnen gebruik maken van dienstverleners en gegevensverwerkers die namens adidas optreden. Deze diensten kunnen het navolgende omvatten: hosting en onderhoud, analyses, e-mailberichten, bezorging, afhandeling van betalingstransacties, kredietwaardigheidscontrole en controle van je adres, etc. Aan deze derden wordt toegang verleend tot de persoonlijke gegevens die zij nodig hebben om hun dienst te verlenen. De dienstverleners en gegevensverwerkers zijn contractueel verplicht om deze informatie strikt geheim te houden. Het is hen ook contractueel verboden om de gegevens voor andere doeleinden te gebruiken. Wij nemen de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat onze dienstverleners en de verwerkers die namens adidas optreden je gegevens vertrouwelijk behandelen.

Soms verstrekken wij niet-persoonlijke gegevens in geanonimiseerde vorm aan onze partners. Dergelijke niet-persoonlijke gegevens omvatten bijvoorbeeld informatie over het aantal bezoekers van een website of een (mobiele) applicatie in een bepaalde tijdsperiode. Dergelijke informatie wordt doorgaans alleen in gebundelde vorm verstrekt.


5. Je rechten

Als je ons persoonsgegevens verstrekt via onze websites of langs andere weg, gebeurt dat geheel vrijwillig. Indien je bepaalde informatie niet wil verstrekken, dan kunnen diverse klantvoordelen voor jou wegvallen. Het is mogelijk dat alleen diegenen die ons de benodigde persoonsgegevens hebben verstrekt, producten kunnen bestellen, gebruik kunnen maken van bepaalde diensten en anderszins gebruik kunnen maken van de activiteiten en aanbiedingen die beschikbaar zijn op onze website of (mobiele) applicatie. Aangezien wij transparantie en eerlijk handelen hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij verschillende opties, afhankelijk van de exacte omstandigheden, om je te helpen zeggenschap over je gegevens te houden. Een van deze opties is de mogelijkheid om je gegevens online in te zien en bij te werken. Verder is het mogelijk om je af te melden voor bepaalde diensten, om gebruikersaccounts te verwijderen en om informatie te ontvangen over de gegevens die wij over je bewaren.


5.1 Recht om bezwaar te maken

In e mails die je van adidas ontvangt en die bijvoorbeeld een nieuwsbrief of marketinginformatie bevatten, staat dat je je hiervoor kan afmelden. Dat doe je door de instructies in de desbetreffende e-mail te volgen. Als je niet langer e mails van ons wil ontvangen, dan hoef je alleen maar op deze hyperlink te klikken. Wij zullen je vanaf dat moment geen e mails meer sturen.
Als je niet wil dat informatie over je gedrag op onze website of (mobiele) applicatie wordt verzameld en beoordeeld, kan je aangeven dat je niet wil dat er web analytics-gegevens over je worden verzameld, zoals hierna in punt 9 bedoeld.
Als je bezwaar wil maken tegen het ontvangen van informatie over acties en aanbiedingen in het algemeen, dus ook per gewone post, per e-mail, per SMS, telefonisch of via andere elektronische middelen, of als je je toestemming wil intrekken, schrijf dan naar adidas International Trading BV, Hoogoorddreef 9a, 1101 BA Amsterdam, onder vermelding van: gegevensbescherming; of neem contact op met onze Klantenservice. In geval van twijfel over je identiteit kunnen wij je vragen je te legitimeren (bijvoorbeeld door middel van toezending van een kopie van je paspoort of ID-kaart).
Voor wat betreft andere soorten berichten die je kat ontvangen, zoals aankondigingen van onderhoud of administratieve kennisgevingen, kan je je alleen afmelden door je account te verwijderen, omdat die berichten verplicht deel uitmaken van gebruikersaccounts en het bijbehorende gebruik van onze websites of (mobiele) applicaties. Je kan je account laten verwijderen door een verzoek daartoe te sturen naar onze Klantenservice.


5.2 Recht op informatie

Je hebt te allen tijde het recht op informatie over je persoonsgegevens die zijn opgeslagen, de oorsprong en de ontvangers daarvan, en het doeleinde waarvoor deze persoonsgegevens zijn opgeslagen. Informatie over opgeslagen persoonsgegevens kan je opvragen via de contactgegevens in onderstaand punt getiteld Contactgegevens.


5.3 Recht op correctie

Je hebt het recht om te verzoeken om correctie, aanvulling, verwijdering of blokkering van de persoonsgegevens die over je zijn opgeslagen. Wij laten je binnen vier weken na ontvangst van het verzoek weten of en, zo ja, in hoeverre wij aan je verzoek zullen voldoen. Als wij om enigerlei reden niet aan je verzoek voldoen, geven wij je de reden daarvoor.


6. Beveiliging van de informatie en gegevensintegriteit

Wij nemen technische en organisatorische maatregelen die geschikt zijn om persoonlijke gegevens te beschermen tegen (niet-)opzettelijke vernietiging, verlies, wijziging, onbevoegd gebruik, onbevoegde openbaarmaking of toegang, in het bijzonder waar het versturen van gegevens over een netwerk betreft, en tegen alle andere onwettige vormen van verwerking en misbruik.


7. Bescherming van persoonsgegevens van kinderen

De bescherming van persoonsgegevens van kinderen is uitermate belangrijk. adidas is van mening dat zij een verantwoordelijkheid heeft om de privacy van kinderen te beschermen en heeft niet de intentie om gegevens van kinderen onder de 13 jaar te verzamelen. Wij moedigen ouders en andere verzorgers aan om samen met hun kinderen op internet te surfen en er op een verantwoorde wijze van te genieten. 

Als een kind jonger dan 13 jaar zich probeert aan te melden, dan wordt hem of haar in eerste instantie gevraagd de informatie beschreven onder het kopje "Welke persoonsgegevens worden verzameld?" te verstrekken. Daarnaast wordt het kind gevraagd om toestemming van de ouder/verzorger voor de aanmelding. De door het kind verstrekte en de door adidas verzamelde gegevens in de loop van zijn of haar bezoek (bijv. via cookies) kunnen worden gebruikt, zoals hiervoor staat beschreven.

Als een kind onder de 13 jaar probeert een aanmeldingsformulier in te dienen wordt dit geweigerd met de mededeling dat aanmeldingen van kinderen onder de 13 jaar niet worden geaccepteerd. Daarom vragen wij ouders en andere verzorgers om het gebruik van internet door hun kinderen te controleren en erop toe te zien, om ze te beschermen.


8. Sociale Netwerken

Onze website en (mobiele) applicaties bieden je Social Plug-ins van verschillende sociale netwerken. Indien je actief wil zijn op een sociaal netwerk, zijn je activiteiten op onze website of via onze (mobiele) applicaties ook zichtbaar op dat sociale netwerk, zoals Facebook en Twitter.

Als je bent ingelogd op een van deze sociale netwerken tijdens je bezoek aan onze website of (mobiele) applicatie, dan kan een van die sociale netwerken deze informatie aan je profiel toevoegen. Als je interactief contact hebt via een van de Social Plug-ins, dan wordt deze informatie verzonden naar het sociale netwerk. Als je niet wil dat deze gegevens worden verzonden, dan moet je eerst uitloggen bij het sociale netwerk voordat je gebruik maakt van een van onze websites of (mobiele) applicaties.

Wij hebben geen invloed op deze gegevensverzameling en verzending via de Social Plug-ins. Voor meer informatie over het verzamelen en verwerken van gegevens door deze sociale netwerken, je rechten, en de manier waarop je voor jouw prettige privacy-instellingen kan bereiken, kan je het Privacybeleid van je sociale netwerk bekijken.

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/
Twitter: http://twitter.com/privacy
Google+: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/


9. Geolocatiediensten

Binnen sommige van onze (mobiele) applicaties bieden wij locatie-gestuurde diensten aan, zoals Google Maps en Bing Maps. Als je gebruik maakt van deze (mobiele) applicaties, dan kunnen zij informatie ontvangen over de plaats waar je bent (zoals GPS-signalen die door een mobiel apparaat worden verzonden) of informatie die gebruikt kan worden om een locatie bij benadering aan te geven. Er wordt je altijd gevraagd of de geolocatiediensten mogen worden geactiveerd, en je kan ook binnen de desbetreffende (mobiele) applicatie bezwaar maken tegen deze dienst.

Wij maken gebruik van de diensten van Google Maps en Bing Maps zodat je de dichtstbijzijnde winkel van adidas makkelijk kan vinden. Om dit mogelijk te maken, laden we een beeld van Google Maps of Bing Maps, waarbij de routegegevens en het beeld van de kaart op onze server worden bewaard.

Wil je meer weten over Google Maps en hun privacybeleid, raadpleeg dan hun privacybeleid.

Google: http://www.google.com/policies/privacy/

Wil je meer weten over Bing Maps en hun privacybeleid, raadpleeg dan hun privacybeleid.

Bing Maps: http://privacy.microsoft.com/en-us/maps.mspx


10. Web analytics door Coremetrics

De web analytics-diensten op onze website en (mobiele) applicaties worden verleend door Coremetrics (www.coremetrics.com). Dit houdt in dat er, als je onze website of (mobiele) applicaties bezoekt, een cookie van Coremetrics op je computer of randapparatuur wordt opgeslagen, behalve als je browserinstellingen die cookies niet toestaan (zie hiervoor onder 2.1.2). 

Verder betekent dit dat, als je onze website of (mobiele) applicatie bezoekt, de hiervoor in punt 2 beschreven web analytics-gegevens - met inbegrip van de clickstream-gegevens, de gegevens van web-beacons en tracking-links, en informatie die is opgeslagen in de cookies van Coremetrics - aan Coremetrics worden verzonden voor analyse ten behoeve van adidas. Wij wijzen erop dat als je een online-profiel hebt aangemaakt op onze website of (mobiele) applicatie en je op dit profiel bent ingelogd, er tevens een uniek nummer waarmee dit profiel wordt aangeduid wordt verzonden aan Coremetrics om de web analytics-gegevens met dit profiel te vergelijken.
Coremetrics handelt namens adidas. Dit houdt in dat alleen adidas bepaalt voor welke doeleinden de gegevens worden gebruikt en dat Coremetrics de informatie niet aan derden bekend mag maken (tenzij dit wettelijk of op grond van een rechterlijke uitspraak is bepaald). In de zin van de privacywetgeving betekent dit dat adidas de "verantwoordelijke" en Coremetrics de "verwerker" is. Lees meer over de relatie tussen adidas en Coremetrics in het privacybeleid van Coremetrics onder het kopje "Privacy Policy for Our Provision of Services" op http://www.coremetrics.com/company/privacy.php#services.

Als je niet wil dat informatie over je gedrag op onze website of (mobiele) applicatie door Coremetrics wordt verzameld en beoordeeld, kun je kiezen voor een bezoekersafmeldcode. Dit betekent dat Coremetrics, afhankelijk van het type afmeldcode dat je kiest, de informatie die zij verzamelt (en blijft verzamelen), anonimiseert of helemaal geen informatie over je bezoeken meer verzamelt. . Bij de bezoekersafmeldcode dien je Coremetrics toe te staan een cookie op je computer op te slaan. Je kan de bezoekersafmeldcode aanvragen op de link onder het kopje privacy policy op de website van Coremetrics.


11. Retargetingtechnologie

Onze website en (mobiele) applicaties maken gebruik van retargetingtechnologie binnen internet. Hiermee kunnen wij de bezoekers van onze Websites, die al eerder interesse in onze winkel en producten hadden, advertenties van ons op websites van partners tonen. Wij zijn ervan overtuigd dat het tonen van een advertentie die aansluit bij de interesse van iemand meer zin heeft dan een advertentie zonder persoonlijke aansluiting.

Wij werken ook samen met andere bedrijven die trackingtechnologieën gebruiken om namens ons advertenties op internet te plaatsen. Deze bedrijven mogen informatie verzamelen over je bezoek aan onze Websites of (mobiele) applicaties en communicatie over en weer, inclusief advertenties.

Retargetingtechnologie analyseert je cookies en toont advertenties op basis van eerder surfgedrag. Meer informatie over cookies is te vinden in punt 2 van deze Privacy Policy.


12. Contactgegevens

Voor vragen over de verwerking van je persoonsgegevens of over deze Privacy Policy kan je contact met ons opnemen. De contactgegevens luiden:

adidas International Trading B.V.
Afdeling Juridische Zaken
Hoogoorddreef 9a
1101 BA Amsterdam
Je kunt een e-mail sturen aan onze Klantenservice.

Of bel met de Klantenservice (0800-0201240)
(gratis internationaal nummer)).

Je kan ook contact opnemen met de Group Data Protection Officer:

adidas AG
Adi-Dassler-Straße 1
91074 Herzogenaurach
Duitsland
DataProtection@adidas-Group.com


13. Wijzigingen in dit beleidsdocument

adidas heeft zich verbonden de fundamentele regels van bescherming van de persoonlijke levenssfeer en persoonsgegevens na te leven. Daarom controleren we regelmatig onze Privacy Policy om ons ervan te verzekeren dat dit document bijgewerkt is en voldoet aan de principes inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en persoonsgegevens. Deze Privacy Policy kan van tijd tot tijd worden gewijzigd om gelijke tred te houden met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden met betrekking tot internet en om te blijven voldoen aan de geldende wetgeving. Belangrijke wijzigingen in het beleid worden gepubliceerd op onze website, samen met een bijgewerkte versie van de Privacy Policy.

Update: January 2013