alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

zwembroek blauw

 
[25]

Blauwe zwembroeken

Laat je door helemaal niets van je routine afleiden. adidas outfits passen makkelijk bij jouw stijl, zodat je je complete workload met comfort en eindeloze energie kunt afhandelen. We willen allemaal op ons best presteren als we onze passie voor zwemmen volgen. Wat je doel ook is, met onze kleding ben je comfortabel, zodat jij je op je prestaties kunt concentreren. Is water jouw perfecte plek? Onze zwembroeken zijn gemaakt om zowel trendy als comfortabel te zijn, zodat jij van de ervaring kunt genieten. Met deze blauwe zwembroeken ben je uitstekend uitgerust.

The brand with the three stripes – Blauwe zwemboxers

Wij hebben alles voor je sport, dus dat betekent dat je voldoende motivatie hebt om optimaal te presteren tijdens het zwemmen: zwembroeken van adidas.

Je vindt zwembroeken in de Parley, Disney en 3 Stripes collecties. Parley creëert een nieuwe rol voor plastic en combineert milieubescherming met high-performance design. Verwerkt plastic afval dat op stranden en in kuststreken wordt verzameld, vormt de basis van elk onderdeel van deze collectie.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren en kinderen. Blauwe zwembroeken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag jezelf te blijven verbeteren.